Ο Δ.Καζάκης (Ε.ΠΑ.Μ.) για Νίκαια,Τουρκία και την τρέχουσα επικαιρότητα, στην ΕΡΤopen


Ο οικονομολόγος και Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης με τον Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού του Ε.ΠΑ.Μ., Θέμη Συμβουλόπουλο και το μέλος της Π.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ., Όθων Κουμαρέλλα, στην εκπομπή “Πολιτικοί Διάλογοι” στην ERTOpen, σχολιάζουν την τρέχουσα επικαιρότητα. Δευτέρα, ‎25 ‎Ιουλίου ‎2016.

Kάθε Δευτέρα στις 13:00 η εκπομπή “Πολιτικοί Διάλογοι” στην ERTOpen στους 106.7 FM και από το διαδίκτυο, εδώ: http://www.ertopen.com/apps/radio/?na
Επίσης η εκπομπή αναμεταδίδεται από τον διαδικτυακό σταθμό e-roi.gr εδώ: http://e-roi.gr/#24%780%700

Ο Δ.Καζάκης (Ε.ΠΑ.Μ.) για Νίκαια & Τουρκία στην ΕΡΤopen στις 18 Ιουλ 2016

Published on 18 Jul 2016

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 και για 2 ώρες (13.00 – 15.00) στην εκπομπή «Πολιτικοί Διάλογοι» της ΕΡΤopen, ο Δημήτρης Καζάκης, Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ., και τα μέλη της Π.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ., Θέμης Συμβουλόπουλος και Όθωνας Κουμαρέλλας, σχολίασαν την επικαιρότητα και τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από την επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας και την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Advertisements

About athenianvoice

Kosmas Loumakis - Sociological consultant, analyst, field operative and tactical field coordinator of national and regional social projects in Sweden. Was contracted for almost two decades by governmental bodies and NGO's, in governmental gang crime and extremism preventive efforts. Have produced a number of socio pedagogic action plans and developed methods, field tactics and strategies for gang crime and extremism preventive projects.

Posted on August 1, 2016, in Αρθρα στα Ελληνικα, Videos. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Comments are closed.

%d bloggers like this: