Ε.ΠΑ.Μ. – Εκδήλωση του «Δούρειου Ίππου» στον Αγ.Στέφανο Αττικής – 30 Ιαν 2016


Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Αγ.Στεφάνου Αττικής, πραγματοποιήθηκε ανοικτή συζήτηση-ομιλία με θέμα :

«Έξοδος απ’τα Μνημόνια και τις συνέπειές τους. Υπάρχει λύση».

Ομιλητές:

• Δημήτρης Καζάκης
οικονομολόγος, γενικός γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.

• Δημήτρης Κυπριώτης
στρατηγός ε.α., οργανωτικός γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.

• Γιώργος Τσιπάς
πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π., φιλόλογος

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, πολίτες από διάφορα κοινωνικά στρώματα και ηλικίες, για 4 ώρες και με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τις εισηγήσεις των ομιλητών και έθεσαν καίρια ερωτήματα για το πως θα συγκροτηθεί πολιτειακά, οικονομικά, και γεωστρατηγικά η χώρα μας ΕΚΤΟΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υιοθετώντας νέο Εθνικό κρατικό νόμισμα.

Ο καθηγητής Γιώργος Τσιπάς ανέπτυξε πως το σύστημα μέσα από την επιδίωξη της εκπαιδευτικής αποσύνθεσης και την σκόπιμη καλλιέργεια της άγνοιας, καταφέρνει να εξασφαλίζει την «υπακοή» και την «υποταγή» στην ολιγαρχία που λυμαίνεται τον τόπο και κάλεσε τους πολίτες να διεκδικήσουν τη Δημοκρατία ξανά και να μην δείξουν φόβο στο να επιστρέψουν στην αυτονομία και την αυτάρκεια ως μοναδικό δρόμο ανάπτυξης ευημερίας και ανεξαρτησίας.

Ο στρατηγός ε.α. Δημήτρης Κυπριώτης περιέγραψε τη σπουδαία γεωστρατηγική θέση της χώρας μας, προειδοποίησε ότι μετά την απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας ως συνέπεια των παράνομων δανειακών συμβάσεων επέρχονται και άλλες καταστροφικές υποχωρήσεις για βαρυσήμαντα εθνικά μας ζητήματα και υπογράμμισε πως η μόνη λύση προκειμένου να διασφαλίσουμε την Εθνική μας ακεραιότητα είναι η έξοδος της χώρας από τη νεοταξική νεοναζιστική Ε.Ε. και η χάραξη ανεξάρτητων και πολύπλευρων συμμαχιών ανάλογα με τα συμφέροντα της χώρας.
.
Τέλος, στην οικονομική αναγέννηση που μπορεί να εξασφαλίσει για τον τόπο μια αληθινή πατριωτική Κυβέρνηση, αναφέρθηκε ο γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, αναλύοντας διεξοδικά με αδιαμφισβήτητα επιχειρήματα και αναλογιστικές προσεγγίσεις το τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο που έχει προκληθεί στην ενδοτική μνημονιακή ανθελληνική στρατηγική των σαθρών κυβερνήσεων που με παράνομες συμβάσεις ξεπουλάνε παράλληλα τον εθνικό πλούτο της χώρας. Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να διαβεί το μονόδρομο της Ανατροπής και ανάληψης της εξουσίας μέσω της άμεσης δημοκρατίας.

Την συζήτηση άνοιξε και συντόνισε η δημοσιογράφος Γωγώ Μπιτάκου επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως όσα ακούστηκαν από τους αξιόλογους και πατριώτες εισηγητές δεν αποτελούν μια γνώμη με την οποία μπορείς να διαφωνήσεις ή να συμφωνήσεις, αλλά τη μόνη ΕΠΙΛΟΓΗ που μπορεί να λυτρώσει την χώρα από την ΚΑΤΟΧΗ αποκαθιστώντας τη Δημοκρατία και εξασφαλίζοντας μια ζωή ελεύθερη, ποιοτική, δημιουργική και αξιοπρεπή, όπως αρμόζει στον υπερήφανο Ελληνικό λαό.

Advertisements

About athenianvoice

Kosmas Loumakis - Sociological consultant, analyst, field operative and tactical field coordinator of national and regional social projects in Sweden. Was contracted for almost two decades by governmental bodies and NGO's, in governmental gang crime and extremism preventive efforts. Have produced a number of socio pedagogic action plans and developed methods, field tactics and strategies for gang crime and extremism preventive projects.

Posted on February 3, 2016, in Hot, Αρθρα στα Ελληνικα, Videos and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Comments are closed.

%d bloggers like this: