Χριστουγεννιάτικες εικόνες από την παλιά Ελλάδα!


Μα, πόσο αγάπησα αυτή τη χώρα μου… τη χώρα που οι σημερινοί Έλληνες επέτρεψαν να την ξεπουλήσουν οι “άρχοντες της μετριότητας”, λες και ήταν δική τους.  Λες και η Ελλάδα για την οποία αγωνίστηκαν και πεθάναν οι παππούδες μας, οι πατεράδες, μαννάδες, θείοι και θείες μας,… για την οποία εξορίστηκαν, εκτελέστηκαν και βασανίστηκαν, ανήκει σε αυτούς. Σε αυτά τα ξευτελισμένα κορμιά της “αρπαχτής”, της χυδαιότητας και της απατεωνιάς. Αυτοί που χωρίς το καινούριο παιχνηδάκι, το καινούριο χαπάκι και το τσουλάκι από το χέρι, δεν μπορούν να νιώσουν άντρες.  Αυτή η αντίληψη βεβαίως δεν έχει τίποτα να κάνει με πραγματικό ανδρισμό. Ο πραγματικός ανδρισμός, που εννοούσαν η πατεράδες μας όταν λέγανε κάποιον “παλικάρι” και “λεβέντη”, δεν είναι εγωιστικός και άπληστος, ούτε ανίκανος και ραγιάδικος.

Οι ανήθικοι και οι ανίκανοι την μετάτρεψαν τη χώρα σε χώρο και σκουπιδότοπο ψυχών, και τον Ελληνικό λαό σε δουλοπάροικο. Γιαυτο όταν βλέπω κανέναν σημερινό φλουφλη, Ελληνάρα να περηφανεύεται για τους αρχαίους μας, η να καπηλεύεται τους αγώνες του λαού μας, μου έρχεται να τον πάρω από το αυτί και να τον πετάξω από τον βράχο της Ακροπόλεως. Γιατί δεν έχει καν καταλάβει ο ηλίθιος ότι τα κοκάλα όλων το ηρώων μας οχι τρίζουν αλλά κάνουν “οστοσυμφωνία” στους τάφους τους, με την ξεφτίλα του ψευτοπατριωτικού Ελληναριού.

Οχι μόνο έχουν εξευτελίσει την Ελλάδα και όλον τον Ελληνισμό σε όλη την υφήλιο, αλλά την έχουν χάσει εντελώς, λόγω κοινωνικές και πολιτικές αντιλήψεις και αντανακλαστικά του κομματόσκυλου (και δεν εννοώ τους ιδεολογικά συνεπείς αλλά τους γλείφτες και συμφεροντολογικά προσαρμοσμένους). Λόγω του στουρναριού, τον εγωισμό του μικρόψυχου ξεφτίλα και του κομπλεξικού και την παιδεία και την αγωγή του βάρβαρου. Πολύ κρίμα που οι νεοέλληνες μαζί με την λαιμαργία τους, και την απληστία τους απόκτησαν σπονδυλικές στήλες από ζελέ… Η ψευτομαγκιά δίνει και παίρνει στην σημερνή Ελλάδα και οι κουραδόμαγκες αντί να φάνε ξύλο όπου πατήσουν το πόδι τους τρώνε τσάμπα και μάλιστα με χαμόγελα και υποκλίσεις από όλους!… Αυτό το σκύψιμο και γλείψιμο δεν τους φέρνει λουμπάγκο και εμετό ρε γαμώτο;

Κοσμάς Λουμάκης

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…

Advertisements

About athenianvoice

Kosmas Loumakis - Sociological consultant, analyst, field operative and tactical field coordinator of national and regional social projects in Sweden. Was contracted for almost two decades by governmental bodies and NGO's, in governmental gang crime and extremism preventive efforts. Have produced a number of socio pedagogic action plans and developed methods, field tactics and strategies for gang crime and extremism preventive projects.

Posted on December 23, 2015, in Αρθρα στα Ελληνικα and tagged , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Comments are closed.

%d bloggers like this: