Άξιοι απόγονοι του Άγγελου Έβερτ και των μπουραντάδων της ναζιστικής κατοχής


Λογότυπο ΕΠΑΜ

sf-013a11Α

 

Οι 8 από όσους είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη, διότι διαδήλωναν εναντίον των πλειστηριασμών, παρέμειναν υπό κράτηση για να περάσουν από εισαγγελέα με κραυγαλέα ψευδείς κατηγορίες. Μια ακόμη απόδειξη του πάρτι δήμευσης που συντελείται στη Θεσσαλονίκη με γνωστά και λιγότερο γνωστά κυκλώματα.

Δεν θα άφηναν να τους χαλάσει το πάρτι ένα κίνημα πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς. Κι έτσι δόθηκε εντολή τους πραιτοριανούς της εξουσίας, οι οποίοι ντροπιάζουν το εθνόσημο που φέρουν, να επέμβουν και να προσαγάγουν του “ταραξίες”. Δεν έχει καμιά σημασία αν δεν υπήρχε κανενός είδους παράβαση. Και μόνο το γεγονός ότι η παρουσία τους στο ειρηνοδικείο εξέθετε γνωστούς αγνώστους του κυκλώματος, που νέμεται τους πλειστηριασμούς των τραπεζών και της εφορίας εναντίον των πολιτών και βρίσκονται σε πλήρη αδυναμία, αρκούσε για να δοθεί η εντολή. 

Το κύκλωμα ενεργεί στα σκοτάδια. Δεν χρειάζονται αυτόπτες μάρτυρες. Και οι πραιτοριανοί έδρασαν κατά πώς ξέρουν. Διαφύλαξαν τα αρπακτικά, τα λαμόγια, τους νονούς του κυκλώματος από τους πολίτες.

Δεν πρέπει ο πολίτης να μάθει να διεκδικεί το δίκιο του. Οφείλει να του αρκεί το γεγονός ότι οι δελφίνοι της εξουσίας του μνημονιακού και αντιμνημονιακού χώρου, ξιφουλκούν για τις δόσεις της δήμευσης των ιδιωτικών περιουσιών των Ελλήνων από τους δανειστές και το καθεστώς δουλοπαροικίας που έχουν επιβάλλει. Και να ελπίζει στο ποιος είναι καλύτερος στα συσσίτια, ή στην φιλανθρωπία. Οι Σαμαροβενιζέλοι, ή Τσιπραδραγασάκηδες; Σπουδαία επιλογή!

Το αν τα κατάφεραν να μας τρομακρατήσουν θα το δουν την επόμενη Τετάρτη στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας. Θα το δουν και θα τρίβουν τα μάτια τους. Πάντως ένα να ξέρουν. Έχει ο καιρός γυρίσματα.

Advertisements

About athenianvoice

Kosmas Loumakis - Sociological consultant, analyst, field operative and tactical field coordinator of national and regional social projects in Sweden. Was contracted for almost two decades by governmental bodies and NGO's, in governmental gang crime and extremism preventive efforts. Have produced a number of socio pedagogic action plans and developed methods, field tactics and strategies for gang crime and extremism preventive projects.

Posted on December 9, 2014, in Hot, Αρθρα στα Ελληνικα and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Comments are closed.

%d bloggers like this: