NATO’s Nazistversion av Frihet är Organiserad Ondska emot Mänskligheten


Idag är det bara de historiskt sett dåligt informerade, de djupt indoktrinerade eller de mentalt sjuka, som kan se nazisterna och dess gelikar som motståndare till globalisterna, den ekonomiska eliten, västvärldens kungafamiljer,  “aristokraterna” och deras “hov” och “tjänstefolk”. Nazismen är uttrycket för ideer som bildades för att skydda just dessa människor från Demokratin eller en ny Bastilj! Dess logik, metoder och taktik har antagits av NATO, IDF, EU och USA med ‘avkommor’ som Al-Qaida/IS och deras senaste “missfoster”, Kievs NATO-ihopplockade Gladio-armé. Den som placerades där för att den skulle förbereda NATO’s invasion av Ukraina.

Denna artikel behandlar uppkomsten av nazismen, dess karaktär, dess förutsättningar, dess gelikar och dess arv och innehåller följande 5 punkter:

 • Bakgrund
 • Varför utmärker sig nazisterna som de värsta krigsförbrytarna i mänsklighetens historia?
 • Ondska är “Empati Erosion” och nazisterna gjorde den till samhällsnorm
 • Den förödande missuppfattningen av begreppet “Frihet” i västvärlden
 • Nazismen och NATO

English

2457231081_abb1b2b620b

Bakgrund

Den EU och USA stödda Kiev-regimen, med sina pöbelhopar av huliganer och sin NATO-värvade, ‘Gladio’ armé; har med Odessa massakern den 2:a Maj 2014 och de pågående massakrerna i östra Ukraina inlett en ny era av etniska rensningar i Europa. Odessa massakern var en noggrant iscensatt hemlig underrättelse-operation i syfte att signalera början på den nazistiska terrorn på den europeiska kontinenten.

Det var inget “spontant” eller “oavsiktligt”, som massmedia påstod, med denna djävulska aktion som inkluderade massmordet på 120+ människor inne i Fackföreningarnas Hus i Odessa. Byggnaden sattes mycket medvetet  i brand som en del av en noggrant planerad paramilitär operation, utförd av amerikanska psykopater ur CIA’s special ops.

Israels och USA: s arméer och deras underrättelsetjänster är direkta arvtagare till nazisterna och deras avhumaniserings-politik. Den nyligen om-stylade naziregimen i Ukraina är bara en naturlig följd av den 7 decennier långa CIA- och MI6-sponsrade Nynazismen och det är de CIA- och Mossad-stödda jihadisterna i arabvärlden också.

gladio

Idag försöker EU-och USA-median att ihärdigt tona ner nazisternas brott under andra världskriget och deras utomordentligt misantropiska disposition och därigenom ge en annan bild av nazismen. Att slakta, ‘spetta’ , våldta och bränna obeväpnade kvinnor, barn och spädbarn var och är, som nazisterna själva deklarerat, en del av deras “krigföringstaktik”. Den exceptionella grymheten i massakern i Odessa, 2 maj 2014, och de pågående massakrerna i östra Ukraina har samma egenskaper som de tusentals tyska massakrerna som utfördes av Einsatzgruppen och Waffen SS under 2:a världskriget. Trots dessa tydliga likheter i både grymhet och taktik, blev massakern i Odessa rapporterad och “förklarad” av västmedia, med en “logik” som försökte vifta bort det iscensatta brottet som en beklaglig olycka.

De två viktigaste prototyperna för dessa typer av krigsprovokationer och terrorisera civilbefolkningen till lydnad-taktiker, som Kiev-regimen, NATO, IDF och EU ofta använder är två av de viktigaste av andra världskrigets nazistststrategier;

 • “Hemliga Militära eller Paramilitära Operationer Policyn” (falsk flagg operationer) såsom Gleiwitz incidenten, som “gav ursäkt” för invasionen av Polen. Eller ett mer relevant exempel som Stay-Behind-operationerna under namnet “Operation Gladio“. De bildades i slutet av andra världskriget av USA-räddade, och CIA-stödda nazister och fascister som de allierade hjälpte till omorganisering och de har varit aktiva i Europa sedan det grekiska inbördeskriget 1946-1949 ända in i våra dagar med Ukraina som sitt senaste framprovocerade NATO-konstruerade inbördeskrig.
 • “Kollektiv Bestraffnings Policyn (emot obeväpnade civila), såsom i främst Grekland, Polen, Serbien, Vitryssland och Ukraina. (mot obeväpnade civila). Eller mer aktuella exempel som Odessa massakern och de kontinuerliga massakrerna i Syrien och Gaza.

Nürnbergrättegångarna förklarade tydligt dessa ‘policies’ kriminella. Båda anses vara Krigsförbrytelser enligt Den Fjärde Genèvekonventionen (GCIV) och terrorism enligt Genèvedeklarationen om Terrorism Artikel I, punkt 1 och 7. USA, NATO och IDF har fullständigt antagit dessa strategier och använder dem sedan 1946 frekvent som vanliga ‘krigföringsmetoder’  (IDF fanns inte förrän 1948, men det gjorde Haganah).

Det är av största vikt idag att vi kan förstå exakt vad Mänskligheten står inför och vad som skiljer nazisterna och deras gelikar, från alla andra massmördare i historien. Deras gelikar idag är naturligtvis USA, Israel och det tysk- ledda EU med NATO och den nya EUROGENDFOR (europeiska gendarmeristyrkan) som dagens Wehrmacht och Gestapo.

Varför utmärker sig nazisterna som de värsta krigsförbrytarna i mänsklighetens historia?

Nazisterna utmärker sig från resten av mänsklighetens krigsförbrytare i en klass för sig, med sin väl dokumenterade och oöverträffade grymhet och blodtörst och sin sadistiska, misantropiska disposition, speciellt när det handlar om obeväpnade civila kvinnor, äldre, barn och spädbarn. Vad är det som gör att de utmärker sig, jämfört med alla andra krigsförbrytare i mänsklighetens historia? Svaret är ganska enkelt egentligen: Det är faktumet att de lyckades göra den ‘organiserade avhumaniseringen av människor’ till en ‘passande’ ideologi/kult, och de lyckades göra ’empati erosion’, den vetenskapliga termen för ‘ondska’ (förklaras längre ner), en högt värderad “kvalitet” och en utbredd norm inom den sociala karaktären i det tyska samhället. Avsiktligt, mycket väl planerat och väl organiserat, närde de misantropiska känslor i det tyska samhället.

På grund av denna socialpsykologiska manipulering, konstruerade nazisterna en aldrig tidigare skådad industriell form av folkmord. De organiserade ordentliga slakthus enligt ‘Löpande Bands Principen‘, för massutrotning av människor – Experimenterande på Människor och Industriell Utrotning av människor som “lösningar” på kulturella, politiska, geopolitiska och social-ekonomiska problem. Dessa metoder var och är kompatibla med den Nazistiska versionen av en Mänsklig Civilisation. Ingen annan krigsförbrytare, “slaktare” eller tyrann i den mänskliga historien, före nazisterna, gick så långt i sin “förädling” av sina misantropiska känslor och begär. Ingen före dem, återvann industriellt och använde huden, fettet och olika kroppsdelar och kroppsvävnad från de massmördade. 

Förutom Experimenterandet på Människor och den Industriella Utrotningen av över 15 miljoner människor, i de 23 största tyska förintelselägren och i de över 1 200 underlägren, var de särskilt grymma i sina ‘krigföringsmetoder’ mot obeväpnade civila. Einsatzgruppen och Waffen-SS utförde tusentals massakrer på obeväpnade civila, särskilt i Vitryssland, Grekland, Frankrike, Litauen, Polen, Ryssland och Ukraina.

Ett exempel på detta faktum är från Grekland och är mycket grafiskt förklarat av Sture Linnér, den svenska chefen för Internationella Röda Korset i Grekland, när han beskrev den bistra verklighet han såg när han kom till den lilla staden Distomo:

Asgamarna steg långsamt och trevandes på låg höjd från sidorna av vägen när de hörde oss komma. I hundratals meter längs med vägen, hängde människokroppar  från varje träd, genomborrade med bajonetter – några var fortfarande vid liv.

De var byborna, som bestraffades på detta sätt – de misstänktes för att ha givit hjälp till gerillan i regionen, som hade lagt sig i bakhåll för en SS-enhet.

Lukten var outhärdlig.

I byn brann fortfarande de sista resterna av husen. Hundratals döda kroppar av människor i alla åldrar, från äldre till nyfödda, var omkringströdda i gruset. Flera kvinnor var slaktade med bajonetter, deras sköten hade slitits sönder och deras bröst blivit avhuggna; andra låg strypta med sina egna inälvor lindade runt halsen.”

disto03

1779 byar brändes till spillror i Grekland och över 430 massakrer på obeväpnade civila ägde rum från juni 1941 till augusti 1944. Grekland förlorade 13% av sin befolkning under andra världskriget.

Kanske en av de mest gripande aspekterna av detta kommer igen från Sture Linnér, som återvände till Distomo i slutet av kriget, två månader efter massakern:

När den tyska ockupationsmakten blev tvingade att lämna Grekland, gick det inte som planerat för dem.

En tysk enhet var omringad av gerillan i exakt samma område, i Distomo. Jag tänkte att detta skulle kunna tas av grekerna som en möjlighet för en blodig hämnd, särskilt med tanke på att regionen under ett bra tag hade skurits av från transporter av alla livsmedel. Jag laddade några lastbilar med mat och nödvändigheter, jag telegraferade till Distomo ett ord om vår planerade ankomst, och vi befann oss återigen på samma väg, Cleo och jag.

När vi nådde utkanten av byn, möttes vi av en kommitté som leddes av den äldre prästen. Han var en gammaldags patriark, med ett långt, vågigt, vitt skägg. Bredvid honom stod gerillakaptenen, fullt beväpnad. Prästen talade först och tackade oss å allas vägnar för alla livsmedel. Sedan tillade han: “Vi är alla utsvultna här, både vi och de tyska fångarna. Men, även om vi är utsvultna, är vi i vårt land. Tyskarna har inte bara förlorat kriget; de är också långt ifrån sitt land. Ge dem den mat du har med dig, de har en lång väg framför sig.”

Vid denna fras vände Cleo sina ögon emot mig. Jag misstänkte vad hon ville säga mig med den där blicken, men jag kunde inte se klart längre. Jag bara stod där och grät…”

“MÄNSKLIGHET. Det är något som nazisterna inte hade och något som det grekiska folket hade – och fortfarande har – i överflöd”.

Sture Linnér

De tusentals liknande exemplen från Grekland, Vitryssland, Frankrike, Litauen, Polen, Ryssland och Ukraina tillsammans med deras Experiment på Människor och deras Industriella Utrotningar, säger oss en viss sak om nazisterna. De lyckades organisera, göra till rutin och uttrycka den ultimata ondskan i sina ‘policies’, sina ‘krigföringsmetoder’ och genom sitt beteende mot människor i allmänhet. Metoder, taktiker, ‘logik’ och beteenden som tyvärr många andra har antagit sedan dess. Förutom den Industriella Utrotningen, använder NATO, USA, IDF och det tysk- styrda EU permanent samma ‘rutiner’ i sitt beteende mot alla ‘människor som de väljer att se som degenererade och t.o.m som icke-mänskliga. Experiment på Människor har på senare år utförts i Guantanamo Bay’s vårdinrättningar, i Abu Ghraib-fängelset, och i flera universitetssjukhus eller fängelser i USA, på den amerikanska arméns begäran, sedan 1947.

Ondska är ‘Empati Erosion’ och nazisterna gjorde den till en samhällsnorm

Dr Simon Barono-Cohen vid universitetet i Cambridge beskriver ‘Empati Erosion’:

“…när människor avhumaniserar andra människor, när de gör andra människor till objekt, och därför blir kapabla till illvilja och extrem mänsklig grymhet“.

Nazisterna förlitade sig mycket på sina skickligt skräddarsydda ideologiska, politiska, vetenskapliga och historiska propagandamyter, sina rituella massmöten, sitt SS-brödraskaps elitistiska, rasistiska indoktrinering, sitt paramilitära politiska våld och terror och sina ungdomsorganisationer. De utvecklade ett ‘utbildnings- och fostrings-system‘ för utvecklingen av de lämpliga normerna, trosuppfattningarna och förutsättningarna, så att den organiserade ‘avhumaniseringen av människor‘ skulle utvecklas i massiv skala, i det tyska samhället. Ledarna för de nazistiska organisationerna Hitlerjugend (60% av alla pojkar) och Bund Deutscher Mädel (50% av alla flickor) införde ‘empati eroderarande‘ fostringsmetoder och innanför dess ramar, var ett av syftena att indoktrinera ungdomar med rasbiologisk vulgär-vetenskap, en vriden moraluppfattning och nonsens-historiska sagor och myter presentertade som historiska fakta. Detta gjorde de för att peka ut olika etniska och kulturella grupper eller ‘raser’ som icke-mänskliga och de fria tänkarna och dissidenterna som “degenererade” och därför mindre mänskliga.

Civila från staden Ohrdruf fördes för att se kropparna från utrotningslägret och de synliga, mänskliga reaktionerna var mycket få.

Amerikanska soldater visar mänskliga lik funna i Buchenwald koncentrationsläger för de tyska civila i Weimar . 

Nürnbergrättegångarna, fördömde likgiltigheten och passiviteten ifrån det Tyska folket som bodde nära de 23 förintelselägren, när massutrotningarna av människor ägde rum dagligen i väl över fyra år. Det var uppenbart att den över 20 år långa avhumaniserings-propagandan och nazist-partiets skräddarsydda ’empati eroderande’ undervisnings- och utbildnings-metoder, verkligen hade gjort en majoritet av tyskarna omänskligt toleranta och tillåtande av sådana grymheter. De hade matats med alla de, enligt nazismens ‘logik’, “godtagbara skälen” för sådana brott emot mänskligheten.

Även om metoderna skiljer sig en aning, var de i grund och botten inte särskilt annorlunda från “avhumanisering propagandan” vi tvångsmatas med idag, från USA’s och EU’s regeringar och deras media. Detta görs så att vi ska acceptera NATO-ledda massakrer och pogromer mot obeväpnade civila i bl.a Palestina, Irak, Libyen, Syrien och Ukraina och alla andra platser som USA, EU och NATO beslutar att “befria”. Taktiken strävar efter ett klart social-psykologiskt resultat – samma ’empati eroderande’ sociala karaktär som i Nazi-Tyskland. Ett historiskt mycket bisarrt, men tyvärr väldigt tydligt, exempel på ett samhälle som har satts under en strikt ’empati eroderande’, socialpsykologisk manipuleringspolicy, är det israeliska samhället.

Om israeliska krigsbrott skrev Chris Hedges i November 2013 i IOA (Israeliskt Ockupations Arkiv)

“Israel har förgiftats av det permanenta krigets psykos. Det har blivit moraliskt bankrutt genom att helgonförklara offerrollen, som det använder för att motivera en ockupation som rivaliserar med apartheid-Sydafrikas brutalitet och rasism. Dess demokrati – som alltid var enbart för judar – har kapats av extremister som driver landet mot fascism. Många av Israels mest upplysta och utbildade medborgare – 1 miljon av dem – har lämnat landet. Dess mest modiga människorättsaktivisterna, intellektuella och journalister – israeliska och palestinska – är föremål för ständig övervakning, godtyckliga arresteringar och statsanktionerade smutskastningskampanjer. Dess utbildningssystem, med början i grundskolan, har blivit en indoktrineringsapparat för militären.”

Läs hela artikeln på engelska här

Nu när de NATO ledda Nazi-massakrerna har inletts även i Europa och sanningen bakom dem fortfarande i mycket hög grad, möts med likgiltighet och apati från de västerländska samhällena, bör vi åtminstone hålla en sak i åtanke:  En dag, på order av en anständig och rättfärdig ‘Internationell Brottsmålsdomstol’ som förstår sin roll, kan de påstådda “civiliserade” västerlänningarna (inklusive israelerna), tvingas att gå igenom berg av hundratals döda kroppar, som USA-EU-NATO-IDF’s proxy-krig har lämnat efter sig. Vi kommer troligtvis att kollektivt dömas för den kollektivt visade likgiltigheten och den kollektivt visade apatin, när våra ledare under flera decennier har matat oss med lögner, rasist-propaganda, false flag operationer, proxy-krig, irrationella, påstådda ‘självförsvars-handlingar’ och andra ‘godtagbara skäl’ för massmord av oskyldiga, människor. Vi kommer sannolikt att fördömas och dömas för vår uppenbart rasistiska läggning, vilken tydligt framgår av de öppet avslöjade skillnaderna i hur vi värderar arabiska, asiatiska eller afrikanska liv och amerikanska, europeiska eller israeliska liv.

Det är där den ‘ultimata ondskan’ börjar i vår tid. Den börjar med sådana generaliserande, misantropiska känslor. Den börjar med dessa, på konstgjord väg, återupplivade lämningarna av det ’empati-eroderande’ Nazist-arvet och dess ideologiska, andliga och kulturella grundvalar. Det är detta arv som starkt har bidragit till “barbariseringen” i stället för “civiliseringen” av västvärlden. Numera har detta Nazist-arv i de västerländska samhällena, blivit mycket tydligt genom Kievs nazist-regim, dess NATO-samlade Gladio-armé och NATO’s och IDF’s brott emot palestinierna och araberna. Många (inklusive jag själv) hävdar att detta arv har återuppväckts, framför allt genom USA’s och EU’s nyliberala, socialekonomiska IMF/Världsbanken/WTO-strategier med sina tydliga samhällsutmattande och folkmördande avsikter. Dessa åtgärder och strategier är predestinerade att leda fram till den önskade destabiliseringen av de europeiska samhällena och nedmonteringen av Demokratin och Rättvisan. Det är ju en nödvändighet för att de nyliberala “projekten” skall fungera. Och det är ett känt och beprövat recept från Latinamerika och Sydostasien, för att nazistiska och fascistiska ‘avhumaniserings-sentiment’ skall stiga och spridas. Detta är den ‘ultimata ondskan’ som breder ut sig igen i Europa.

tutufoundationusa.org gjordes följande kommentar om ‘Empati Erosion’:

“I stället för att avfärda handlingar av ondska som rena vansinneshandlingar, kan det vara mycket värdefullt att undersöka vad som får människor att agera så destruktivt. Barono-Cohen, författare till boken The Science of Evil (Ondskans Vetenskap) tittar på empati i allmänhet och vad ett underskott på empati hos människor kan leda till.

Han menar att empati är fördelad i befolkningen enligt en klockformad kurva. Vissa har en enorm mängd empati medan andra, de som ofta klassas som psykopater eller med andra psykiatriska diagnoser, finns på lägre delen av den klockformade kurvan. Barono-Cohen förklarar att rötterna till empati kommer både från naturen och från fostran. De med liten eller ingen empati kan ha annorlunda hjärnstruktur och funktion eller kan ha lidit under miljöbetingade faktorer såsom vanvård eller övergrepp i barndomen.”

Den Beteendekognitiva Psykologin visar att majoriteten av personer med “liten eller ingen empati alls” har lidit under sociala miljöfaktorer så som vanvård eller övergrepp i barndomen. Inom beteendevetenskaplig forskning så betraktas sociala fenomen så som fattigdom och undernäring under barndomen som miljöfaktorer av vanvård och övergrepp. Sociologisk och kriminologisk forskning visar att den typ av ’empati-erosion’ som föder organiserade subkulturer av grymhet och ondska, härrör nästan uteslutande ur vanvård och misshandel och långvarig fattigdom och social misär i barndomen och i tonåren. Ändå behövs det ett par ‘ingredienser’ till, för att verkligen garantera uppkomsten av strukturerade onda subkulturer.

Utvecklingen av strukturerade onda subkulturer kan endast uppstå genom den medvetna organisationen av ‘vägledningen’ och ‘ledarskapet’ av dessa grupper. I ett mänskligt samhälle, sker detta bäst genom avsiktlig och  fortlöpande propaganda, infiltrering, rädsla och upprepad indoktrinering. Dessa fakta är något som nazisterna förstod mycket väl. De hade mycket goda socialpsykologiska insikter, genom den rika tyska litteraturen i psykologi och psykoanalys, men framför allt genom en fransk socialpsykolog, sociolog och antropolog, Gustave Le Bon och hans bok, The Crowd: A Study of the Popular Mind. Den blev en högst användbar grupp-psykologisk guide då de skräddarsydde sina fostringsmetoder, för att skapa den önskade ’empati-erosionen’ i stor skala. Det är oundvikligt nuförtiden att dessa ‘onda subkulturer’ främst uppstår i de västerländska samhällena, eftersom en hel del av nazisternas sociala manipuleringsprojekt och metoder fortfarande implementeras i dessa samhällen.

I våra dagar är tyvärr ’empati-erosionen’ väl inbyggd i nästan alla aspekter av ett typiskt, västerländskt liv.

Den förödande missuppfattningen av begreppet Frihet i västvärlden

De västerländska samhällena har på grund av omfattande ’empati erosion’ och en långvarig social-darwinistisk indoktrinering utvecklat en mycket omogen och mycket perverterad syn på begreppet frihet. Inte i ord förstås, men i beteende och handlingar. Den uttrycks vanligtvis som en mycket adolescent, självcentrerad, ensidig, fördomsfull och rasistisk slags frihet, på grund av en mycket hög grad av pågående och ökande avhumaniserings-policies i dessa samhällen. Detta är varifrån de värsta rasistiska ideologierna i mänsklighetens historia har vuxit fram, och det är där den kriminella logiken för etnisk rensning, folkmord, plundring och kolonisering på global nivå, är så uppenbart ursäktad.

Varför vi ser de flesta människor i väst i dag mer eller mindre, även om det kanske inte stöder den, åtminstone ‘accepterar’ uppkomsten av nazism, är därför att:

 1. De är likgiltiga, arroganta och okunniga och fullt upptagna med att tillfredsställa sin egoism och sin narcissism.
 2. De är bara mottagliga för ‘skräddarsydda sanningar’ som tillfredsställer deras antaganden, teorier och fördomar
 3. De är historiskt felinformerade och förlitar sig enbart på de kulturellt och socialt serverade, populära, ’empati eroderande’ berättelserna.
 4. De förstår inte att det enda verkligt effektiva antifascist-åtgärden är att införa verklig demokrati och verklig rättvisa.
 5. De tror inte riktigt på demokrati och rättvisa för de har accepterat mycket själviska begrepp av frihet i sina liv för länge.
 6. Det berör dem inte där det borde, eftersom deras emotionella liv är nedsmittat med mentalt och känslomässigt ‘giftigt avfall’.

En mogen och civiliserad tolkning av frihet, i ett verkligt civiliserat mänskligt samhälle, uttrycks INTE främst genom hur många moraliska principer man kan bryta. Fri att bryta varje moralisk och etisk gräns utan samvete eller något ansvar för sina handlingar, är den vanligaste versionen av praktiserad frihet i de västerländska samhällena idag. Enbart detta är ett kristallklart tecken på att dessa samhällen faktiskt är socialt omogna och andligt sett efterblivna. På grund av dessa uppenbart oerkända, kollektiva, sociala åkommorna, blir sådana samhällen extremt accepterande av grymma diktaturer, samhällsvåld och krig. Onödigt att påpeka, är att dessa samhällen inte är särskilt hållbara och nästan säkert är, att de är dömda att gå under relativt fort. Det är okunnighet, själviskhet och faktiskt en mycket låg nivå av kritiskt tänkande, som håller de flesta medborgarna i dessa samhällen från det enade åtagandet att gemensamt bygga adekvata politiska och rättsliga ‘skyddsgrindar’ emot tyranni. Den verkliga  faran ligger i faktumet att dess medborgare, fortfarande är övertygade om att ‘denna typ av samhälle är det bästa, mänskliga samhälle som existerar, även om det inte är perfekt’. Vad dessa medborgare är oförmögna att förstå, på grund av sina sociala skygglappar och sin vägran till någon adekvat självkritik, är att det som ‘inte är perfekt’, faktiskt är exakt den avsiktligt införda ’empati eroderande’ policyn som tillåter att misantropi blir en högt accepterad social norm. Detta faktum placerar dessa samhällen väldigt, väldigt långt bort ifrån bedömningen “perfekta” och i stället skulle man kunna hävda att de faktiskt är ganska defekta, åtminstone ur ett utilitaristiskt mänskligt perspektiv.

Detta har hänt eftersom det i nästan varje praktiserad aspekt av ett typisk västerländskt liv idag, är EGOISMEN högt aktad, vårdad och utvecklad och ALTRUISMEN ignorerad, förlöjligad och förlamad. Därför är den västerländska, perverterade men likväl allmänt praktiserade formen av frihet, uppenbarligen en följd av följande doktrin: “Gör som du vill – sök ständigt enbart fysisk och materiell tillfredsställelse  – ångra inget för vilken som helst skada, lidande, misär och olycka du kan ha orsakat andra”. En mycket destruktiv doktrin som när den bildar den allmänna, sociala karaktären i ett samhälle, orsakar den bedrägliga relationer, misstro, konflikter, våld, uppror, krig och lidande, och den föder organiserade ‘subkulturer av ondska’. Vad som egentligen händer, när allt av den mänskliga sidan av människan ignoreras och förlöjligas och därmed bedövas, förhärdas och torkas ut, är att “det tomma skalet” av människan vänder sig till Mammon för ‘frälsning’ (som de misströstande judarna gjorde i Sinai). Det är därför som personlig vinst och personlig förmögenhet är det yttersta målet i ett västerländskt eller ‘västinfluerat’ liv, och det är därför ensamhet, hopplöshet, depressioner, emotionella kollapsar, sinnessjukdom, självmord och mord, är mycket vanligare i väst (eller västerländska typer av samhällen) än någon annanstans.

“Starta ett företag – ta stora lån – se till att du har råd med några bolagsjurister och egna torpeder och börja misshandla och missbruka världen och människorna, för personlig vinst och tillfredsställelse”. Detta är det verkliga underliggande budskapet i det västerländska praktiserade frihets-begreppet, som bygger på “gör som du vill-doltrinen”. Så har i vart fall de normgivande finanshajarna som slaktade företag på 80-talet och nationer idag tolkat det.

Västs justitiedepartement och rättsliga myndigheter tydliga ovilja att föra de uppenbara toppbrottslingarna från de övre skikten i samhället inför rätta, är det som – med en obestridbar klarhet – visar att den ovan nämnda doktrinen, verkligen är det underliggande budskapet i denna typ av brotts-dyrkande, västerländska form av frihet.

Den vanliga uppfattningen om begreppet frihet i de västerländska samhällena är med andra ord inte alls baserad på någon särskilt omfattande social insikt, eller någon djupare förståelse av vad ett mänskligt samhälle, eller människan, egentligen är. Faktiskt, i motsats till det, är den baserad på klart omogna pseudovetenskapliga begrepp, mycket efterblivna medvetanden och fula känsloliv. Tråkigt nog har detta utvecklats i de västerländska samhällena, trots tillgången till ett mycket rikt klassisk arv, som förtydligar och förklarar båda mycket väl. Det är ett arv som också ger adekvata intellektuella, andliga och praktiska verktyg så att mänskligheten och de mänskliga samhällen skall utvecklas i enlighet med människans sanna natur och på så sätt lämna barbari och misantropiska sentiment bakom sig. Det arvet är högt aktat och vördat i västvärlden, enbart i ord, men tyvärr ytterst sällan i individuella och sociala beteenden och nästan aldrig i det konkreta uttrycket för utbildning, lag och rätt eller i regeringens arbete. Det påstås utgöra fundamentet till västerländskt tänkande, men varken i ord eller handlingar tycks väst vara kapabelt att verkligen förstå den nästan 3 000 år gamla vägen till verkligt fria, kritiskt tänkande människor, personligt och socialt civiliserat beteende och därmed en verkligt mänsklig civilisation. En mycket djup orsak till detta är att det existerar en mycket gammal schism, mellan två helt motsatta idé-världar, till grund för västerländskt tänkande. En väldigt schizofren schism är dold bakom västerländskt tänkande, som även om många akademiker har slagit larm om den, så övervägs den aldrig på allvar av huvudfåran av tänkarna och forskarna. Åtminstone inte i dess rätta proportioner. En av dessa idé-världar är den verkliga vaggan för den västerländska civilisationen och den erbjuder befrielsen av människan, och den andra är begravningen av denna ‘vagga’ och den bringar förslavandet av människan.  En av dem gör tyrannier som nazismen och fascismen omöjliga och den andra föder dem och ger näring till dem.

“…Det är verkligen denna gamla schism mellan två helt och hållet motstridiga idé-världar och andliga traditioner,… denna “schizofreni” mellan Hellenismen och Rothschild-sionismen, som de härskande klasserna har försökt att tränga ihop inom ‘den moderna västerländska civilisationen’. Denna paradox och denna grundläggande konflikt mellan idéer, är det som verkligen speglar hela det västerländska samhället i alla dess institutioner, dess kultur och samhällen, dess sociala karaktär och dess grundläggande syn på människan och mänskligheten ” – från artikeln: Hellenism is in danger, humanity is in danger

Nazisterna och deras gelikar representerade och representerar fortfarande, på ett mycket tydligt sätt, den morbida diskrepansen mellan vad de påstår sig vara och vad de faktiskt är. Ett ständigt återkommande exempel på detta faktum, under den tyska ockupationens år i Grekland, var följande beteende av tyskarna: I Aten, gick nazisterna ofta upp till Akropolis för att beundra grekernas mästerverk, men när de gick ner därifrån, i Plaka, nedanför Akropolis, kunde samma officer som stått och beundrat Parthenon gripa en lite utsvulten grekisk grabb, som hade sträckt sig efter en kringla, och bryta hans lilla arm över sitt knä. Från den uppenbara ytan av en kultiverad människa, till sin sanna odjurs-liknande karaktär på bara några få minuter. Vid sådana tillfällen, visade dessa låtsas-civiliserade tyskar på ett mycket tydligt sätt, att de bara förstod att beundra död marmor, men inte vad som hade inspirerat konsten som huggits ut ur den. De kunde verkligen inte förstå och än mindre beundra de moraliska och etiska begreppen, rikedomen i sinnet och mänskligheten hos dem som förde den grekiska kulturen till den punkt där de skapade dessa oöverträffade uttrycken av skönhet. Dessa inspirerade, medvetna uttryck, av den fria, upplysta och medvetna mänskliga själen, och det verkligt ädla i den mänskliga anden.

Den oerhört korrupta formen av frihet i väst, väljer tydligen att värdera sig själv genom hur många av de lägre mänskliga drifterna och begären, (egenskaper som gör oss mer odjurs-liknande), dess medborgare kan uppfylla och tillfredsställa och inte genom hur många av de högre mänskliga drifterna och begären, (egenskaper som gör oss mer människolika) de kan uppfylla och tillgodose.

USA och EU är “leveranspojkar” av denna typ av pseudo-civiliserad social karaktär och dessa själs-korrumperande subkulturer, och de ser till att ‘amma’ dem båda, eftersom de gynnar deras bankirer och affärsmännens mål, men inte bara. Också NATO, de västerländska bankfamilj-dynastiernas kriminella, avhumaniserande krigsmaskin, vars rörelser dessa familjer styr i verkligheten, gynnas oerhört mycket av att upprätthålla ett samhälle som producerar massor av unga människor i förtvivlan, ångest, ilska och vrede. En ungdom som kommer att vara djupt rasande och vilseledd och därmed benägen att välja att döda och dö, för vad de inte förstår bara är skamligt, rasistiska, högteknologiska, plundrar-horder som kallas “arméer”. Arméer som i själva verket arbetar under en handfull företagslogotyper och några få bankfamilj-dynastier.

Nazismen och NATO

Nazism är i själva verket inte en ideologi rotad i några särskilt djupare moralfilosofiska reflektioner. Eller snarare, den är baserad på en emotionellt störd tonårings tolkningar av en psykotikers moraliska reflektioner (Nietzsche), en suicid pessimists ångest (Schopenhauer) och en storhetsvansinnig mans beundran av ‘Lucifer’ förklädd till en arisk Kristus (Wagner). Nazismens misantropiska “lösningar” på politiska och socioekonomiska problem, omfattar därför massutrotning av andra etniska, religiösa, sociala eller politiska folkgrupper och experiment på människor. Eftersom sådana “lösningar” utgör ett omedelbart hot mot hela mänskligheten, är de oförenliga med en mänsklig civilisation. I stället för en verkligt mänsklig civilisation, syftar Nazismen efter ett anti-mänskligt barbari klätt som en ideologi, och den är mycket väl lämpad att fungera som ‘livvakt’ och ‘torped’ åt globalisterna, den finansiella eliten, västvärldens kungafamiljer samt ‘aristokraterna’ och deras ‘hov’ och ‘tjänare’. Nazismen bildades i själva verket för att skydda just dessa människor, från verklig demokrati eller en ny Bastilj.

President Woodrow Wilson signing the Federal Reserve Act in 1913. Source: Woodrow Wilson Birthplace Foundation, painting by Wilbur G. Kurtz Sr.

Woodrow Wilson undertecknar Federal Reserve Act 1913

Senator Nelson W. Aldrich en mycket god vän till JP Morgan kallade följande bankirer och affärsmän till mötet på Jekyll Island i November 22, 1910.

 • Paul Warburg – (Tysk, företräder Baron Alfred Rothschilds Kuhn, Loeb & Co)
 • Henry P Davidson (Senior partner till J.P Morgan Company)
 • Charles D Norton (Ordförande i Morgan First National Bank Of New York)
 • Abram Piatt Andrews (Biträdande Finansminister)
 • Frank Vanderlip (Ordförande i National City Bank of New York)
 • Benjamin Strong (Representerar J.P Morgan)

De anlände till Jekyll Island Club för att diskutera penningpolitiken och banksystemet, och detta ledde till skapandet av den nuvarande, privatägda Federal Reserve. De som deltog i mötet svor tystnadsplikt och tilltalade endast varandra med kodnamn. Användandet av efternamn förbjöds och gruppen refererar därför senare till sig själva som “The First Name Club”.

Med födelsen av FED, 1913, startade i själva verket dessa bankirer ett 100 år långt “Pyramidspel”. Nathan Mayer Rothschild och JD Rockefeller var de två verkligt mäktiga bakom mötet på Jekyll Island, trots att ingen av dem var där. Dessa två familjedynastier med associerade var de som skulle koncentrera nästan all rikedom i världen till sig själva inom de närmaste 100 åren.

En bankir-son vid namn Heinrich Heine sa en gång “Pengar är guden av vår tid, och Rothschild är hans profet”

Nazismen bildades för att hålla dessa ’bankir-profeter’, deras “projekt” och deras allierade säkra från en ny Bastilj, och för att hålla befolkningarna som ville ha sann demokrati, terroriserade, delade och bekämpandes varandra, medan dessa bankirer successivt centraliserade makt och rikedom till sig själva. Nazismen och Fascismen har tjänat dessa bankirer väl, genom två världskrig, inbördeskrig, diktaturer, imperialistiska krig och depressioner. Varför skulle dessa inte tjäna dem nu under NATO’s kommando, när århundradenas ’skördetid’, och dess angrepp på ’stygga’ Ryssland nalkas?

Nazismen är en tillverkad pseudo-ideologi som utvecklades i ett par konferensrum i Basel, Zürich, Wien och München, i slutet av 1800-talet, och som sattes samman av några nationalist-fanatiker från Kaisers armé, som förmodligen trodde på dess påstådda, antikapitalistiska förklädnad. Som politisk idé dök, fundamenten av det som nästan ett halvt sekel senare blev Nazismen, först upp i England och USA på 1870-talet. Den grundas på ras-hierarki och social-darwinism, vilket innebär att den försöker tillämpa biologiska begrepp som det naturliga urvalet och den starkes överlevnad på sociologin och politiken.

Fanatikerna från Kaisers armé insåg inte faktumet att en handfull av finansiärerna bakom Theodore Herzl’s sionistiska rörelse också hade sina planer för de anti-kapitalistiska, national-socialistiska strömningarna och stämningarna.  Historien har med noggrannhet visat att Nazismen i praktiken, är allt annat än anti-kapitalistisk. Oberoende av vad Hitler och hans mentorer visste eller inte visste om de skumma aktiviteterna i Basel, Wien, Zürich och München, så föddes Nazismen genom kapitalister, den stöddes av kapitalister och den var och är favoriserad och använd av kapitalister. Dessa kapitalister har använt och sammanlänkat nationalistiska, pan-tyska sentiment, med de Rothschild-sionistiska målen från slutet av 1800-talet. Dessa samarbetande, informella sammanslutningar har sitt ursprung i de mindre kända verksamheterna från några medlemmar av Burschenschaft den tyska nationalistiska studentföreningen, borgmästaren i Wien, Karl Leuger, grundaren av det österrikiska, Kristligt Sociala Partiet, överste Albert Edward Williamson Goldsmid och Fredrik I, storhertigen av Baden.

Ι den absoluta filosofiska och andliga kärnan av Nazismen, så som nämdes innan, var naturligtvis Hitlers egna vridna tolkningar av Nietzsches redan vridna teorier om moral. Nietzsche, den tragiska filosofen, försökte i sin bok “Zur Genealogie der Moral” att vända alla värden ut och in för att “bevisa” att det som kallades gott faktiskt var ont och att det som kallades ont faktiskt var gott. Den unga, existentiellt sett mycket förvirrade, Hitler tolkade*1 vid 15 års ålder Nietzsches skrifter. Han var förtrollad av pessimisten Schopenhauer som sa att “gott och ont inte finns” (detta ger goda ‘moraliska’ ursäkter för barbari), och han var mycket inspirerad av Richard Wagner, som avgudade “Lucifer”, listigt förklädd till en arisk Kristus (den verkliga moraliska bilden av katolska kyrkan).

Dessa tre historiska gestalter uttryckte alla de filosofiska och andliga grunderna på vilka en ung Hitler baserade Nazismen, med hjälp av tre av Kaisers generaler.

*1Ur ett biologiskt-neurologiskt perspektiv, kan filosofiska och andliga texter inte förstås och tolkas i tillräcklig utsträckning av sinnen som neurologiskt och känslomässigt sett, fortfarande är under utveckling, som till exempel hos en 15-åring. I synnerhet inte av känslomässigt gravt traumatiserade sinnen, som fortfarande är under utveckling. Det neurologiska systemet hos en människa är inte fullt utvecklat förrän vid 19 – 22 åldern.

Så denna surrogat-ideologi, som är mentalt baserad på rädsla, indoktrinering, storhetsvansinne, vidskepelse och ockultism, utvecklades med hjälp av tre fanatiska generaler och ockultister från Kaisers armé. Karl Haushoffer, Helmuth von Moltke och Konrad von Hötzendorf handplockade och de ’förberedde och initierade’ känslomässigt och andligt Adolf Hitler, som Nazismens messianska gestalt, några år efter första världskriget. De utvecklade Nazismens myter, riter och seder, med hjälp av gamla germanska legender, Thule-sällskapets ockulta läror och riter tillsammans med antijudiska socioekonomiska, geopolitiska och rasistiska idéer och de formade detta till en lämplig militant blods-kult, en hat-ideologi.

De antijudiska sentimenten passade Rothschild-sionisternas*2 mål perfekt, eftersom de skulle påskynda deras syften, då många av de ledande i Europa var skeptiska till det sionistiska “projektet” för en judisk stat. Generalerna visste inte på den tiden att en handfull av konspiratörerna från Basel, Zürich, Wien och München var kapitalister och sionister som ville ha ett “ideologiskt verktyg”, en anti-judisk, militant rörelse som med dess aktioner skulle leda till accepterandet av en judisk stat. På 30-talet blev Nazismen ett perfekt ‘verktyg’ för att krossa vilka verkligt demokratiska, verkligt frihets-längtande sentiment som helst, med extremt våld, terror och massakrer i stor skala, och detta är vad den har blivit idag igen. Inga andra -ismer hjälper faktiskt kapitalisterna att centralisera makt och rikedom och försvara sig emot demokrati eller en ny Bastilj så bra, som Nazismen och den nuvarande Nyliberalismen gör.

NATO (våra dagars Wehrmacht), visar öppet idag att det verkligen inte finns plats för empati, mänsklighet och mänsklig värdighet i västvärlden längre. Rättvisa, Rättfärdighet och det Fria Ordet har offrats och ersats med ‘Lydnad eller Utrotning’. Detta är i enlighet med den kriminella “Kollektiv Bestraffnings Policyn” och policyn om “Hemliga Militära eller Paramilitära Operationer“, som har blivit grunden för deras nya doktrin – faktiskt inte alls väsensskild logiken i den katolska kyrkans “heliga inkvisitions-doktrin” under den mörka medeltiden. De europeiska ‘kungarikena’, ‘imperierna’ och samhällena, som tillsammans brukade aspirera till titeln “den västerländska civilisationen” sedan renässansen, kan nu bara kallas ett “imperium av människoförakt och död”.

Renässansen som var det kulturella och intellektuella uttrycket för längtan till och återfödelsen av det antika grekiska arvet, var vägen ut ur den mörka medeltiden. Den, av NATO, USA och EU, aggressivt promotade ‘Nya Världsordningen‘, är vägen tillbaka in i den igen, men nu i form av en ny högteknologisk, vulgär-vetenskaplig, sinnes- och själs- förslavande och människoutrotande version. Detta var och är syftet med Nazismen, oavsett om deras “anhängare” förstår detta eller ej. Och det är därför den passar ‘kungligheter’ och ‘eliten’ så bra och det är därför en så katastrofal, massiv, social-psykologisk störning, fortfarande kallas en ideologi, och kan fortsätta att infiltrera västerländska samhällen och deras sociala karaktär, med sina ’empati eroderande’ och ’avhumaniserande’ taktiker.

Nazismen, måste vi därför förstå, är INTE bara ännu en ’ideologi’ och absolut inte ett svar emot kapitalismen. Den är en skickligt tillverkad ’ursäkt’ för den avsiktliga, organiserade ’empatierosionen’ och genom den massmördandet och utrotningen av människor. Etiketterna ’Nazism’ och ’nationalsocialism’ har visat sig vara endast ett politiskt och socialekonomiskt kamouflage, av ren sadism, blodtörst och människoförakt. NATO’s nazistiska version av frihet är i själva verket Organiserad Ondska emot Mänskligheten. Så måste helheten av mänskligheten se den och dess gelikar, och i grunden är det så Rättvisan och de Internationella Domstolarna måste behandla den och dess gelikar.

 

Kosmas Loumakis

Stockholm 31-07-2014

 

_______________________________________________________

Rothschild-sionism*2

I den här artikeln, när jag hänvisar till sionismen beskriver jag Rothschilds version av sionism (identisk med antikens fariseism), vilken egentligen mer handlar om den kulturella ’kapningen’ av den sanna judiska religionen och dess traditioner, för att den skall tjäna en oligarkisk bank-familjs strävan efter global makt, med den nuvarande staten Israel som sin sköld och fordon mot detta mål och med USA och Storbritannien som dess vakter… Det finns kristna sionister och muslimska sionister oavsett hur konstigt det kan låta, helt enkelt därför att dagens Rothschilds-sionism har inte något avsevärt att göra med den verkliga judiska religionen  (Moses folks lag), utan endast med dessa familjers mål och deras planer med staten Israel (Mammon’s doktrin). De anser sig själva vara “kungar” och “kejsare” av mänskligheten och de använder Israel och judarna för att uppfylla sin strävan efter global dominans och att upprätta sina positioner som självutsedda halvgudar av mänskligheten.

Advertisements

About athenianvoice

Kosmas Loumakis - Sociological consultant, analyst, field operative and tactical field coordinator of national and regional social projects in Sweden. Was contracted for almost two decades by governmental bodies and NGO's, in governmental gang crime and extremism preventive efforts. Have produced a number of socio pedagogic action plans and developed methods, field tactics and strategies for gang crime and extremism preventive projects.

Posted on July 31, 2014, in Artiklar på Svenska, Hot and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Comments are closed.

%d bloggers like this: