Ε.ΠΑ.Μ. – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014


Για να πετύχουμε τον στόχο των αγώνων των προγόνων μας το 1821, των παπούδων μας και των πατεράδων μας το 1940 – 1944, και των αδελφών μας το 1973, και για να μην μας ξαναβάλουν οι μεγάλες δυνάμεις με τους ντόπιους συνεργάτες τους στο δράμα ενούς νέου εμφυλιου πολέμου η κάτω από μια νέα φασιστική χούντα. Το ΕΠΑΜ είναι το μόνο κινημα στην Ελλάδα που είναι δημοκρατικό και πατριωτικό, και που θέλει να έχει ο ίδιος ο λαός την διακυβέρνηση της χώρας στα χέρια του και όχι να τον αντιπροσωπεύουν κλέφτες, προδότες και δοσίλογοι. Το ΕΠΑΜ είναι το μόνο κινημα στην Ελλάδα που δείνει τα κατάληλα και απαραίτητα αντίδοτα για τα πνευματικά, πολιτιστικά, συναισθηματικά, ψυχολογικά και διανοητικά δηλητήρια που μας πότιζαν για πάρα πολλά χρόνια. Ελα μαζί μας λοιπόν να σώσουμε την Ελλάδα και να απελευθερώσουμε τον λαό μας!

Συμπατριώτη αδελφέ μου, ήρθε η ώρα να δείξεις τη ποιότητα σου!

Κοσμάς Λουμάκης

(ATHENIANVOICE)

Φιλοξενούμενος της ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΕ ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και πρώην Πρύτανης του Πάντειου Πανεπιστημίου κ.Γιώργος Κοντογιώργης.
http://www.epamhellas.gr/
http://www.facebook.com/metopo

Η εκδήλωση για την παρουσίαση των 42 υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΕΠΑΜ τα είχε όλα… Κόσμο, παλμό και πολιτικά συνθήματα. Πρώτα απ’ όλα, όμως, έστελνε μήνυμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

“Τραγουδώντας και πολεμώντας, έλεγαν οι παλιοί, ότι πάνε στον πόλεμο”, ανέφερε ο Δημήτρης Καζάκης, σημειώνοντας πως “ο αγώνας είναι δύσκολος. Έχουμε μεγάλες απώλειες από το βάρος της καθημερινότητας, της ζωής, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Ο αγώνας είναι πολύ μεγάλος, όταν οι κυβερνώντες θέλουν να σε κάνουν δούλο”.

Η ομιλία και η συζήτηση με το κοινό του γ.γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη στην Θεσσαλονίκη (14 Μαΐου 2014, πλ. Ναυαρίνου), στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης για τις ευρωεκλογές.
Στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΕΠΑΜ Αλεξάνδρα Γεροντάκη, Αντώνης Παπαντωνίου, Ζωγραφιά Δόγου και Δημήτρης Κυπριώτης.
πηγη βιντεο : ΕΠΑΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συζήτηση στο στούντιο της ΔΕΛΤΑ τηλεόρασης (Αλεξανδρούπολη) όπου φιλοξένησε το γ.γ. και υποψήφιο ευρωβουλευτή του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη στις 17 Μαΐου 2014.
Πηγή βίντεο: http://www.deltatv.gr/

Ε.Πα.Μ Επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών Κρήτης με κεντρικό ομιλητή τον Γ.Γ Δημητρη Καζάκη

Oμιλία του γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. και υποψήφιου ευρωβουλευτή Δημήτρη Καζάκη στο Εργατικό Κέντρο Χανίων στις 13/5/14 και παρουσίαση όλων των υποψήφιων ευρωβουλευτών του Ε.ΠΑ.Μ. της Κρήτης.
ΠΥΡΗΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΕΠΑΜ Αιγίου, την Κυριακή 11 Μαΐου 2014. Συμμετείχαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος, Αλεξάνδρα Λαδικού, Αντώνης Παπαντωνίου, Γιάννης Σιδέρης, Γιάννα Σιόβα και Γιάννης Αλεξανδρόπουλος.

Απόσπασμα από την κεντρική ομιλία των υποψηφίων ευρωβουλευτών του Ε.ΠΑ.Μ. στο εργατικό κέντρο Κορίνθου την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014.

Εκδήλωση του ΕΠΑΜ στην πλ. Φλέμινγκ της Ηλιούπολης, ενόψει ευρωεκλόγων, στις 8 Μαΐου 2014
Ομιλητές :
Δημήτρης Καζάκης, γ.γ. ΕΠΑΜ και υποψήφιος ευρωβουλευτής
Γρηγόρης Πιερρουτσάκος, υποψήφιος ευρωβουλευτής
Καλλιρρόη Δραμιτίνου, υποψήφια ευρωβουλευτής
Δημήτρης Κυπριώτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής
Γιάννης Αθανασιάδης
πηγη : ΕΠΑΜ Γλυφαδας-Ελληνικου

Παρουσίαση όλων των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΕΠΑΜ και επίσης όλα τα σχετικά βιντεάκια (210 βίντεο)

Δείτε αυτές τις δυο καταπληκτικές ταινίες ντοκιμαντέρ για το πως φτάσαμε ως εδώ και πως απελευθερωνόμαστε επιτέλους

“ΟΥΣΤ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ” και “ΟΥΣΤ – Η Κραυγή της Ελλάδας”

“Ως Έλληνας, δημοκράτης που σέβεται και τιμά τους αγώνες και τις θυσίες της οικογένειάς του και του λαού του, βλέπω αυτές τις δύο ταινίες σαν δύο απαραίτητα αντίδοτα για τα πνευματικά, πολιτιστικά, συναισθηματικά, ψυχολογικά και διανοητικά δηλητήρια που μας πότιζαν για πάρα πολλά χρόνια. Αυτές τις δύο ταινίες θα πρέπει να τις δουν σε κάθε ελληνικό σπίτι γιατί δεν ειναι μόνο πληροφόρηση, ενημέρωση και γνώση αλλά ειναι έμπνευση και κίνητρο για να σηκώσει ο Έλληνας επιτέλους το κεφάλι του και να απελευθερώσούμε την πατρίδα μας τόσο από της εγχώριες όσο και της ξένες ύαινες,.. μια για πάντα!”

Κοσμάς Λουμάκης

ATHENIANVOICE

(αν δεν μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ πατήστε το εικονίδιο του youtube)

Advertisements

About athenianvoice

Kosmas Loumakis - Sociological consultant, analyst, field operative and tactical field coordinator of national and regional social projects in Sweden. Was contracted for almost two decades by governmental bodies and NGO's, in governmental gang crime and extremism preventive efforts. Have produced a number of socio pedagogic action plans and developed methods, field tactics and strategies for gang crime and extremism preventive projects.

Posted on May 21, 2014, in Hot, Αρθρα στα Ελληνικα and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Comments are closed.

%d bloggers like this: