ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!


Φίλοι και μέλη του Ε.ΠΑ.Μ,

Ο πυρήνας Γλυφάδας του ΕΠΑΜ, ο πυρήνας στον οποίο ανήκω κι εγώ, σας προσκαλεί την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στο στέκι μας στην Κυνουρίας κ Δελφών, Άνω Γλυφάδα, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε όλους εκεί, ν’ ανταλλάξουμε ευχές, να συζητήσουμε, να διασκεδάσουμε και να δώσουμε δύναμη ο ένας στον άλλο!!!

Και μην ξεχνάτε. Υποφέραμε και υποφέρουμε πολλά. Τώρα είναι η ώρα να βάλουμε τα δυνατά μας. Τώρα είναι ώρα να τα δώσουμε όλα. Αν λυγίσουμε τώρα τα χάσαμε όλα. Αν αφήσουμε να περάσει τώρα η απογοήτευση, η απελπισία και το “δεν γίνεται τίποτε”, τότε χαθήκαμε. Βρισκόμαστε στις προπαραμονές της πιο κρίσιμης αναμέτρησης με το καθεστώς. Ο αγώνας αυτός αφορά όλον τον λαό, αλλά μόνο οι πιο δυνατοί μπορούν να τον βγάλουν σε πέρας. Μόνο οι δυνατοί αντέχουν όσο χρειαστεί. Μόνο οι δυνατοί μπορούν να έχουν την αίσθηση σκοπού, αφοσίωσης και στράτευσης που απαιτεί αυτός ο αγώνας. Μόνο οι δυνατοί ξέρουν να τελειώνουν αυτό που ξεκινάνε. Μόνο οι δυνατοί σέβονται τόσο τον εαυτό τους και έχουν τέτοιο γνώθι σαυτόν που μπορούν να αφιερωθούν στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο όλου του λαού χωρίς να τους νοιάζουν ηθικές ή υλικές ανταμοιβές. Μόνο οι δυνατοί δεν ξέρουν από μοιρολατρία και ηττοπάθεια.

Κι αυτή η κοινωνικοπολιτική δύναμη των δυνατών αρχίζει να συγκροτείται μέσα στα σπλάχνα του ίδιου του λαού με ταχύτητα πρωτοφανή. Το πιο δυναμικό και υγιές κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, ηλικίας 35-55 με σημαντικό επαγγελματικό εκτόπισμα είτε είναι μισθωτός, είτε ελευθεροεπαγγελματίας, είτε μικρομεσαίος επιχειρηματίας, δεν μασάει πια. Έχει λυτρωθεί πια από τις δεξιές και αριστερές ιδεοληψίες που μετατρέπουν τους πολίτες σε όχλο. Ξέρει πολύ καλά ότι στα χέρια του κρατούσε πάντα τις τύχες του, δεν του χάρισε ποτέ κανένας τίποτε και δεν είχε ποτέ κανέναν ανάγκη, αν και από την μετατροπή της Ελλάδας σε φέουδο κομμάτων και ολιγαρχών υπέφερε περισσότερο αυτός.

Αρχίζει πια να ξεπερνά τις φοβίες του. Έχει αντιληφθεί πλήρως το αδιέξοδο και δεν είναι καθόλου διατεθειμένος να πειραματιστεί με το λιγότερο κακό που του πλασάρουν μέσα από ένα νέο στημένο δίπολο, όπως παλιά έκανα με το δίπολο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Αυτό είναι το τμήμα της κοινωνίας πρόκειται να ηγηθεί της μεγάλης και ριζικής πολιτικής μεταβολής, δηλαδή της ανατροπής του καθεστώτος. Και στην κεφαλή αυτής της κοινωνικοπολιτικής δύναμης, στέκεται η πιο ισχυρή σε συνοχή παλλαϊκή οργάνωση που γνώρισε ποτέ ο τόπος από την εποχή του πολέμου, το ΕΠΑΜ.

Δεν έχουμε χρόνο για μεμψιμοιρίες. Μια νέα δύναμη ανατέλλει που θα επισκιάσει οτιδήποτε έχουμε γνωρίσει μέχρι τώρα για να οδηγήσει την χώρα σε αναγέννηση. Κι αυτή η δύναμη γεννιέται από τα σπλάχνα του ίδιου του λαού, ως όφειλε, χωρίς κανενός είδους δεσμό με το σάπιο παρελθόν. Η ώρα της λύτρωσης πλησιάζει. Βρίσκεται στο χέρι μας, όσο ποτέ άλλοτε.

Αναρτήθηκε από στις 10:58 π.μ.

Advertisements

About athenianvoice

Kosmas Loumakis - Sociological consultant, analyst, field operative and tactical field coordinator of national and regional social projects in Sweden. Was contracted for almost two decades by governmental bodies and NGO's, in governmental gang crime and extremism preventive efforts. Have produced a number of socio pedagogic action plans and developed methods, field tactics and strategies for gang crime and extremism preventive projects.

Posted on January 2, 2014, in Hot, Αρθρα στα Ελληνικα. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Comments are closed.

%d bloggers like this: