Mediokra Merkel styr det mediokra “tjänstefolket” i de europeiska parlamenten, som ”regerar” bakom kravallpolis och lydmedia


c8b3d9f3b3bfc26af69d5751c3c46d7b_L

video från stunderna då kravallpolis invaderar radiohuset i Athen.

Ännu en allvarlig attack emot demokratin i Grekland, av den grekiska regeringen/regimen igår morse.

Kravallpolis invaderade igår morse den fria, grekiska, offentliga kanalens högkvarter där ERT’s avskedade personal i 142 dagar enligt själv-organiseringens och yttrandefrihetens principer sänt till greker över hela världen. Något som journalister från hela världen valt att studera  (inte från SVT förstås) under de senaste månaderna, då detta sker för första gången i de offentliga sändningarnas historia. Polisen satte, utan att fatta det diaboliska i symboliken, handbojor runt gallerporten till ingången. Kanske är bilden med handbojor på byggnader en bild de menar att vi bör vänja oss vid. Och vi svarar: Vande vi oss inte vid tyska armestövlarnas trampande i Athen, eller generalernas skräckvälde under militärjuntans tid, kommer vi inte att vänja oss vid era fascistiska metoder nu heller, utan vi kommer att bekämpa er och motstå er tills vi står fria och självständiga igen. .

Kravallpolis kan inte få fortsätta regera grekerna och Samaras diktatur kan inte få fortsätta kallas demokrati utan att åtminstone de anständiga i Europa högt och tydligt opponerar sig! Existerar det några sådana i Sverige, undrar jag,…jag menar journalister och politiker med ryggrad nog att ställa ner vinglaset och äntligen göra skäl för sitt oförtjänt, uppblåsta rykte?

00f21f21f2

29213

I 4 år har nu diverse grekiska Friedman-regeringar regerat de fysiskt, mentalt, ekonomiskt och socialt misshandlade grekerna, i skyddet av tiotusentals kravallpoliser, tårgas,  gummikulor, parastatliga formationer och nynazister som välplanerat och med statligt skydd spridit skräck i det grekiska samhället. Merkels EU, ECB och IMF har med uppsåt skapat detta klimar i Europa och alla medlemsländerna har en skuld i attacken emot demokratin. Inte minst de svenska bankster-talibanerna i Sveriges riksdag,.. från höger till vänster som valde att, mer eller mindre, anamma Berlin-skökans förnedrings-retorik och lögn-propaganda emot Grekland från början! Sin 30-talsinfekterade vana trogna sällar sig HELA det svenska politiska etablissemanget, under Europeisk kris och turbulens, med det ‘fjärde rikets’ värderingar, förklaringar och agerande. Jag förvånas inte något avsevärt måste jag säga! Mitt förtroende för ‘svensk demokrati’ avtog så fort jag insåg att det krävs ca 350 myndigheter och en enstämmig lydmedia i Sverige för att regeringen skall kunna diktera och reglera det man paketerar som demokrati åt svensken. Att sedan svensken ändå inbillar sig att han har demokrati är bara ett pinsamt bevis på att han inte längre har en susning om vad verklig demokrati handlar om.

ALLA som under dagens växande EU-diktatur, säger sig vara emot EU’s nyliberala korståg men sitter kvar i riksdagshus och parlament och leker ’regering’ och ’oposition’ (cowboys och indianer) närs och gynnas i själva verket av just den bank-oligarki som diktatoriserar Europa idag och därför vägrar de också sälla sig till folkets verkliga vilja. Attacken emot demokratin idag motsätter man sig inte bäst genom de etablerade partierna, de är ju följden och resultatet av ett politiskt system som i gemensam trupp ’tillåtit’ bankster-elitens och tjänar-politikernas övergrepp. Både allians och opposition väljer att spela sina roller väl så att inte svensken vaknar till och fattar hur grundlurad han egentligen blir. Sitter man kvar i en riksdag som väljer att sälja ut landets offentliga egendom är man moraliskt medskyldig till nedmonteringen av demokratin,  man ger den nämligen kredibilitet genom sin fortsatta närvaro i en riksdag där klimatet inte alls gynnar svenskens och Sveriges bästa utan endast bankernas och de Europeiska stora finanshusens bästa. Bankirerna och storföretagen avgör idag politiken inom hela EU och de är långt ifrån demokrater, så därför HAR ALDRIG FÖRR  SÅ MEDIOKRA PERSONLIGHETER OCH SÅ KORRUPTA KARAKTÄRER HUSERAT INOM PARLAMENTEN I EUROPA SOM IDAG,… INTE MINST I SVERIGE. Om inte folken väljer att ställa sig i fronten själva och utan medlöpare som representanter, men med den egna själv-organiseringen som verktyg, kommer ni alla att ångra det dyrt mycket snart. De legaliserar och lagstadgar nämligen diktaturen och totalitarismen i EU nu.

En politiker med integritet, anständighet och minsta självrespekt i kroppen lämnar i protest ett parlament där regeringens roll, av det egna politiska systemet och den egna median har decimerats till att  endast vara en ”butler-roll” åt en diktatorisk, totalitär, europeisk centralstyrd stat, och han/hon sällar sig till sitt folk och formar demokratiska rörelser emot pseudo-demokraterna. Han/hon sitter inte kvar i ett parlament där oppositionen opponerar sig lika mycket emot diktatoriseringen av EU, som en dreglande hortorsk opponerar sig  i en bordell emot prostitutionen

Det kommer att bli en mycket het vinter i Grekland och jag ber er vara uppmärksamma på vad som händer i Athen för att vi kommer återigen att lära västvärlden vad verklig Demokrati, sann yttrandefrihet och själv-organisering innebär. Vi kommer att visa er att endast medvetna, organiserade medborgare kan i verkligheten tala om frihet i ett mänskligt samhälle. Vi kommer att visa alla vad en vital, envis demokratisk, politisk kamp innebär och hur den ser ut när den utkämpas av dem som VET hur en demokrati skall se ut och vad den absolut måste innehålla för att överhuvudtaget kunna kallas demokrati.

Sanna mina ord, de flesta av er anar ingenting och ni accepterar vilken oligarki som helst som demokrati,  eftersom den media ni väljer att informera er igenom spenderar miljarder per år för att hitta sätt att föra er bakom ljuset, utan att ni fattar att ni blir förda bakom ljuset. Ni har inte fått veta vad som sker i Grekland bakom, misärens, åtstramningarnas, kravallernas, ny-nazismens och massprotesternas nyhetsreportage. Ni har inte följt den grekiska ‘motståndsrörelsen’ på nära håll som jag gjort, eller deltagit i den som jag gör, och ni har inte sett den vitalitet och den kraft som reser sig sakta men säkert i mitt hemland och min hemstad Athen. Athen är ingen tillfällig metropol, eller endast ytterligare en Europeisk storstad utan det är det mänskliga tänkandets finaste SPA, om man bara fattar vart man skall leta! Detta får ni naturligtvis inte veta och detta talar inte ens de frispråkigaste, etablerade journalisterna om. I synnerhet inte nu, när de allra flesta medborgarna i Europa inte längre alls är medborgare utan endast en pavlov-tränad fårskock, bestående av glupska, giriga och själviska konsumenter av den erbjudna tramskulturen och de av nyliberalismen duktigt marknadsförda “frihet-utan-ansvar-värderingarna”. “Vadhelst som kan ursäkta min girighet, min själviskhet och min rasism gör jag till min ideologi” är medelsvenskens och medeleuropens nutids-mantra. Det skall vi, ännu fria greker ändra på och den kampen kommer vi att vinna.

Kosmas Loumakis

Stockholm 2013-11-07

__________________________________________________________

Advertisements

About athenianvoice

Kosmas Loumakis - Sociological consultant, analyst, field operative and tactical field coordinator of national and regional social projects in Sweden. Was contracted for almost two decades by governmental bodies and NGO's, in governmental gang crime and extremism preventive efforts. Have produced a number of socio pedagogic action plans and developed methods, field tactics and strategies for gang crime and extremism preventive projects.

Posted on November 8, 2013, in Artiklar på Svenska, Hot and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Pingback: 8 nov |

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: