ΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ – Μία συνοπτική παρουσίαση των θέσεων του ΕΠΑΜ και ένα κάλεσμα για αγώνα…


Μία συνοπτική παρουσίαση των θέσεων του ΕΠΑΜ και ένα κάλεσμα για αγώνα…

Δίνει τη συνταγή για το πώς μπορούμε να “παρέχουμε μυς στην δημοκρατία”, έτσι ώστε να μην πρέπει να αναγκαστούμε να υπερασπίσουμε το οικόπεδο μας με τα όπλα, γιατί αυτό μαλλον θα απαιτηθεί από τη στιγμή που έχουν ολοκληρώσει το σχέδιo τους – Η προσωπική μου, αλλά και η επαγγελματική μου συμβουλή είναι ότι πρέπει να ακούσουμε αυτο το κίνημα πολύ προσεκτικά, διότι οι περισσότερες άλλες «φωνές για λύσεις» στην Ελλάδα, μας θέλουν είτε:

  1. Να καθίσουμε ήσιχοι και να είμαστε καλοί και υπάκουοι “σκλάβοι”, ταυτόχρωνα που το ελληνικό δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο ξεπουλιεται για τίποτα σε ξένους κερδοσκόπους,.. να πεθάνουμε χωρίς παράπονα ή να εγκαταλείψουμε τη χώρα. (Το σημερινό πολιτικό και ΜΜΕ κατεστημένο συμπεριλαμβάνομενη και η λεγόμενη αντιπολίτευση)
  2. Να γίνουμαι πειθαρχημένη, εκπαιδευμένοι και «δασκαλεμένοι πώς να είμαστε ‘πραγματικοι Έλληνες’», μέσω επιθετηκούς, φασιστικούς και ολοκληρωτικούς μεθόδους και να πετάξουμε έξω όλους τους αλλοδαπούς και μετανάστες, να “καθαρίσουμε τη χώρα” όπως λένε (Η Χρυσή Αυγή και της χούντας της 21 Απριλίου η οπαδοί)
  3. “Να παρουμε τα οπλα”, δηλαδη να ξεκινήσουμε μια ένοπλη αντίσταση αυτην την στηγμι, η οποία στην πραγματικότητα σημαίνει να πολεμισουμε αναμεταξη μας μέσω διαφόρων πολιτοφυλακών με διάφορους δικούς τους σκοπούς και στόχους,.. να πολεμισουμε τους μυστικούς ξένους μισθοφόρους με τη δική τους η των εργοδοτων τους την ατζέντα και με τους ιδιωτικους, εταιρικους, μισθοφορικούς στρατούς σε ένα ανούσιο λεγόμενο “εμφύλιο πόλεμο” (η εξοργησμενοι, αγανακτισμένη, ρομαντιηκι, αυτοαποκαλούμενη “ανταρτες” και καλα, ο οποίοι δεν εχουν πραγματικη πολιτικη, τακτική και στρατηγική αντίληψη)
  4. Να κυταμε αλλου και να μην νοιαζόμαστε καθόλου για κανένα από τα παραπάνω και να συνεχίσουμε με το γελοίο, ακέφαλο, υπερκατανάλωτικο και ανόητο, lifestyle της σαχλαμάρας που τα ΜΜΕ εξακολουθούν να προωθούν στους Έλληνες, σαν να μην συμβενεί τίποτα (οι ρηχοι υλιστες, οι εγωκεντρικοι, οι αδαείς ανοητοι και ένα σημαντικο μέρος αυτονον που συνήθως βλέπουμε ως η «μεσαία τάξη», αυτοί που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι αυτά τα θέματα δεν τους αφορουν)

Η τελευταία «φωνή» δεν είναι καθόλου φωνή λύσης, αλλά μόνο η φωνή του ανώριμου και του δειλού η «ευάερη» ελπίδα ότι «σύντομα όλα θα γινουν καλύτερα, αν εμείς απλά προσποιούμαστε ότι όλα δεν είναι τωσο χάλια». Δυστυχώς ΑΥΤΗ είναι η πιο συνηθισμένη προσέγγιση της δυτικής μεσαίας τάξης, πανο σε αυτά τα γεγονότα παντού στο δυτικό κόσμο, γιατί είναι προφανές ότι το «πλαστικό χρήμα», οι πιστώσεις, τα ιδιωτικά δάνεια, τα χρέη και οι υποθήκεφσεις δεν ενθαρρύνουν την ενότητα, την κριτική και ελεύθερη σκέψη και της κατάλληλες δράσεις των πολιτών, όταν μια προφανή τυραννία έχει ξεκινήσει από τους «άρχοντες».

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΤΡΟΠΟΥΣ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΛΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΤΤΗ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΙΟΝ ΑΛΛΟ «ΞΕΝΟ ΔΥΝΑΣΤΙ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ, ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ.

Κοσμάς Λουμάκης

Στοκχόλμη 07/09/2013

u

Advertisements

About athenianvoice

Kosmas Loumakis - Sociological consultant, analyst, field operative and tactical field coordinator of national and regional social projects in Sweden. Was contracted for almost two decades by governmental bodies and NGO's, in governmental gang crime and extremism preventive efforts. Have produced a number of socio pedagogic action plans and developed methods, field tactics and strategies for gang crime and extremism preventive projects.

Posted on September 6, 2013, in Hot, Videos and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: