Και τρίτη προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης


Μέχρι τώρα:

Έχουν κατατεθεί 2 προσφυγές

1) 11/10/2011 Καταγγελία Γεριτσίδου στον Εισαγγελέα του ΔΠΔ (ICC

2) 02/03/2012 Καταγγελία Σαλεμή στον Εισαγγελέα του ΔΠΔ (ICC) σχετικό Δεύτερη προσφυγή στο δικαστήριο της Χάγης 

Έχουν αποσταλεί εκατοντάδες, ή χιλιάδες επιστολές Βροχή από e-mail στη Χάγη κατά κυβέρνησης και Γιώργου … και τρέχει σχετικό ηλεκτρονικό αίτημα προς τον Εισαγγελέα του Δικαστηρίου να επισπεύσει τις διαδικασίες για να τιμωρηθούν οι ένοχοι : Save Greece! Save the cradle of western civilization! ( ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! )

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ….

“Το Crash στο τεύχος Ιουλίου που κυκλοφορεί την Παρασκευή (13/7), παίρνει την πρωτοβουλία να στείλει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο τους επικεφαλής της κατοχικής Τρόϊκας. Την Λαγκάρντ, τη Μέρκελ, τον Σόιμπλε ,τον Μπαρόζο και τον Ρομπάι. Ώστε να δικαστούν -όπως αρμόζει από το διεθνές δίκαιο-για το ανθρωπιστικό έγκλημα που συντελείται- με δική τους υπαιτιότητα- από τον Απρίλιο του 2010 στη χώρα μας και που έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική γενοκτονία του λαού των Ελλήνων.

Στην μηνυτήρια αναφορά, η οποία συντάχθηκε με την πολύτιμη βοήθεια του Συνταγματολόγου κ. Κώστα Χρυσόγονου, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου του τμήματος Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πρώτοι βάλαμε την υπογραφή μας οι άνθρωποι του «Crash»: ο Γιώργος Τράγκας, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο Παναγιώτης Τζένος και ο Αντώνης Πρέκας.

Ολόκληρο το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς προς τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου δημοσιεύεται στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού CRASH και θα αναρτηθεί και στην διεύθυνση www.facebook.com/giorgostragas προκειμένου όποιος συμφωνεί και θέλει, να μπορεί να προσυπογράψει την προσφυγή.

Εμείς λέμε ένα μεγάλο μπράβο στην προσπάθεια για αντίσταση μέσα απ τους θεσμούς και διαπιστώνουμε ότι τίποτα δεν χάθηκε όσο ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω και αντιστέκονται. Ας τους πλαισιώσουμε κι ας γίνουμε κι εμείς ένας ακόμα στρατιώτης στην μάχη για αξιοπρέπεια και ελευθερία. “ ( http://www.akalyptos.gr/?p=5095)

Οι πρώτη προσφυγή στρέφεται κυρίως κατά της κυβέρνησης Παπανδρέου και ή δεύτερη κατά Κάρολου Παπούλια, Γεωργίου Α. Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμου, Ευάγγελου Βενιζέλου, Θεόδωρου Γ. Πάγκαλου και Παντός άλλου υπευθύνου. Οι διαδικασία είναι αυτεπαγελτη και τα εγκλήματα που εξετάζονται στην περίπτωσή μας είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία.

Το επίσημο ιστολόγιο του Δικαστηρίου είναι αυτό http://www.icc-cpi.int/menus/icc/και εκεί θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες που θέλετε. Το Καταστατικό της Ρώμης βάση του οποίου δικάζει το δικαστήριο, πως τεκμηριώνονται τα εγκλήματα κλπ

Δείτε σχετικά

Θεοφάνης Μαλκίδης Η Κοινωνική Γενοκτονία στην Ελλάδα,

Για τα ηλεκτρονικά αιτήματα (petitions),

Greek financial crisis: The full story , Χάγη

Advertisements

About athenianvoice

Kosmas Loumakis - Sociological consultant, analyst, field operative and tactical field coordinator of national and regional social projects in Sweden. Was contracted for almost two decades by governmental bodies and NGO's, in governmental gang crime and extremism preventive efforts. Have produced a number of socio pedagogic action plans and developed methods, field tactics and strategies for gang crime and extremism preventive projects.

Posted on June 16, 2013, in Hot, Αρθρα στα Ελληνικα and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: