2ο Παν. Συνέδριο ΕΠΑΜ, 31 Μαΐου 2013


images

Η εισήγηση του γ.γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη, στα πλαίσια του 2ου συνεδρίου του Μετώπου, την 31η Μαΐου 2013

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της 1ης ημέρας του 2ου Συνεδρίου του Ε.Πα.Μ. με την εκφώνηση τρων απολογισμών της Πολιτικής Γραμματείας, του Οργανωτικού Γραφείου και της Οικονομικής Επιτροπής του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου. Αφού επικυρώθηκε ομόφωνα η συγκρότηση του Προεδρείου, τα μέλη του οποίου είχαν υποδειχθεί από τους πυρήνες, η πανηγυρική έναρξη των εργασιών χαρακτηρίστηκε από τη πληθώρα συμμετοχής προσκεκλημένων από άλλα κινήματα και λαϊκές οργανώσεις και από τους χαιρετισμούς εκπροσώπων τους. Ως σημαντική στιγμή σημειώνεται η ανάγνωση του χαιρετιστήριου μηνύματος του Μίκη Θεοδωράκη προς το Συνέδριο, που συνοδεύτηκε από τα θυελλώδη χειροκροτήματα των παρεβρισκομένων. Χαιρετιστήρια μηνύματα έστειλαν επίσης οι πρέσβεις του Περού, της Κούβας, της Βενεζουέλας και της Ελβετίας, ο καθηγητής Κοντογιώργης, ο Βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ κ.α. Έντονη συγκίνηση προκάλεσε η σύντομη παρέμβαση – χαιρετισμός του γνωστού σε όλους μας παπα – Ηλία, ο οποίος κλήθηκε στο βήμα από τον Γ.Γ. Δ. Καζάκη. Ακολούθησε η πολιτική ομιλία – εισήγηση του κεντρικού οργάνου από τον συναγωνιστή Γ.Γ. Δ. Καζάκη και οι απολογισμοί των οργάνων, ενώ επικυρώθηκαν με την έγκριση από το σώμα των συνέδρων οι δύο θεματικές ομάδες εργασίας του Συνεδρίου που αφορούν την τροποποίηση του Καταστατικού και την επεξεργασία της πολιτικής αναφορικά με τη στρατηγική και την τακτική του Μετώπου. πηγη σχολιου: http://www.seisaxthia-epam.blogspot.gr

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΠΑΜ, 1η μέρα, μέρος α’

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΠΑΜ, 1η μέρα, μέρος β’

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΠΑΜ, 2η μέρα, μέρος α’

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΠΑΜ, 2η μέρα, μέρος β’

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΠΑΜ, 2η μέρα, μέρος γ’

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΠΑΜ, 2η μέρα, μέρος δ’

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΠΑΜ, 3η μέρα, μέρος α’

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΠΑΜ, 3η μέρα, μέρος β’

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΠΑΜ, 3η μέρα, μέρος γ’

http://www.epamhellas.gr/

http://www.facebook.com/metopo

_______________________________________________________________________

Advertisements

About athenianvoice

Kosmas Loumakis - Sociological consultant, analyst, field operative and tactical field coordinator of national and regional social projects in Sweden. Was contracted for almost two decades by governmental bodies and NGO's, in governmental gang crime and extremism preventive efforts. Have produced a number of socio pedagogic action plans and developed methods, field tactics and strategies for gang crime and extremism preventive projects.

Posted on June 8, 2013, in Hot, Αρθρα στα Ελληνικα, Videos and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: