ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΜ, ΜΑΘΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


254359_235288226488334_235274089823081_1128897_1720557_n

“Τα μάτια των Ελλήνων για πρώτη φορά στα τρία χρόνια από την αρχή της κρίσης, βλέπουν καθαρά ότι δέχονται πολεμική επιχείρηση. Και επειδή ακούω συνεχώς ότι ο πόλεμος είναι οικονομικός θέλω να τους πω… Αρχίδια ! Είναι πόλεμος κανονικός. Ήδη ειδικές μονάδες καταστολής δρουν σε αυτό που κάποτε ήταν πατρίδα. Τους μαυροφορεμένους με τα βαρέα ημιαυτόματα στην Χαλκιδική τους είδατε;  Είδατε να φορούν διακριτικά της Ελληνικής αστυνομίας;

qnprvgkefb5116736fad837

Ierissos-police

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η Ελλάδα δέχεται επίθεση με στόχο τον εξανδραποδισμό του πληθυσμού και την μετατροπή της σε αποικία. Και παρακολουθώντας στο διαδίκτυο είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάποιοι να πείθονται ότι αυτό είναι που πραγματικά συμβαίνει. Είναι λοιπόν έτοιμοι να συνειδητοποιήσουν ότι οι διεκδικήσεις δεν είναι δυνατόν να είναι μικρά κλαδικά αιτήματα. Δεν είναι δυνατόν να είναι απλά διεκδικήσεις που αφορούν τον μισθό, την ανεργία κτλ.

Η διεκδίκηση είναι πλέον η διεκδίκηση της χώρας και αυτό γίνεται με ένα μόνο τρόπο. Χρειάζεται άμεση ανατροπή.

Ο δρόμος για τα κλειδιά της χώρας είναι: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ”

Τα παρακάτω βίντεο είναι όλα απαραίτητα να τα δει ο κάθε Έλληνας!Ακούστε την αλήθεια για τον Μεταξά, τον Παπαδόπουλο και τους κληρονόμους τους την Χρυσή Αυγή – Ποιος πολέμησε και ο ποιος ήταν προδότης; Ποιος ήταν ο Μεταξάς; Τι εξυπηρετήσαν οι δύο δικτατορίες;


124186-afisa-gia-savvaro

Advertisements

About athenianvoice

Kosmas Loumakis - Sociological consultant, analyst, field operative and tactical field coordinator of national and regional social projects in Sweden. Was contracted for almost two decades by governmental bodies and NGO's, in governmental gang crime and extremism preventive efforts. Have produced a number of socio pedagogic action plans and developed methods, field tactics and strategies for gang crime and extremism preventive projects.

Posted on April 8, 2013, in Documentaries, Hot, Αρθρα στα Ελληνικα, Videos and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: