Man väntar inte på revolutionen, när den pågår!


Som ett svar till min vän Lena Nockerts inlägg idag om Warren Buffet’s uttalande, skrev jag detta och som flera av er nog har förstått vid det här laget så blir  det  en hel text av mina svar  ibland… Warren Buffet sa följande: ”Det pågår ett klasskrig och det är min klass, de rika, som för kriget och som vinner det.”

lp

– Lena, Warren gör precis samma misstag som de arroganta och högmodiga alltid gör,… de undervärderar motståndet och tar ut segern i förskott. Det ligger i sådana människors grundläggande karaktärsdrag att tro mycket mer om sig själva än det finns substans till. Så har de rika bevisligen åkt på pumpen åtskilliga gånger under mänsklighetens historia och detta kommer att ske igen. Deras främsta institutioner ‘blöder’ kraftigt idag men om detta kniper både Warren och hans lekkamrater igen som blåmusslor och detsamma gör det övriga etablissemanget (Neros gäster). Bara från CIA har det hoppat av över 30 högre tjänstemän och några chefer sedan oktober 2012. 1 om dagen begår självmord i den Amerikanska armen och flera av de politiker som tills nyss sprang deras ärenden börjar att hoppa av och “tala ut” offentligt. Dagligen dyker det upp ’insiders’ som ’lägger korten på bordet’ och dagligen dyker det upp flera whistleblowr-bloggar som säger sanningar och undersöker de rikas lögn-propaganda med lupp. Sporadiskt börjar några domare och åklagare faktiskt göra sitt jobb och dömmer i enlighet med grundlagen och inte enligt vedertagen, omoralisk, rätts-praxis som de rika dukat fram. Samtidigt putsar de rikas propaganda-apparat, du vet det de kallar nyhetskanaler och dagspress, mer än någonsin på de rikas egon med ‘häxans silverputs’. Mer skinande rena på ytan och mer välkammade bödlar och massmördare än de nuvarande ”ansvariga” har vi sällan skådat tidigare.

Jag kan garantera er att det pågår ett större motstånd i både Sydeuropa och USA än vad man förmår uppfatta i det upprors-okunniga Sverige (där nästan enbart lyd-median utgör källa för ’fakta’ som neo-svensken tar åt sig). Ni måste alla börja inse att revolter, motstånd och revolutioner i verkligheten, inte alls ser ut som på film. Inte ens de historiska revolutionerna som gestaltats i Hollywood-filmer såg egentligen ut så i verkligheten. Vilken idehistoriker som helst kan förklara att revolutioner och starka revolter har föregåtts av decennier av sociala oroligheter, politiskt nytänkande och frihetsträvande strömningar, de intellektuellas och konstnärernas etiska och moraliska allt högre ljudande varningsklockor, arbetarklassens, böndernas och de fattigas radikalisering och till slut ekonomiskt och moraliskt stöd och oftast en relativt liten grupp revolutionärer som drar upp riklinjerna för själva upprorets färdriktning. Den franska revolutionen startade i folks medvetanden, i den folkliga ide-världen och i det franska samhället redan på 1710-talet och ca 60 år senare drog den verkliga revolutionen igång. Detta sker idag i Sydeuropa och USA och de flesta av svenskarna förmår inte se det för vad det är, om inte nyhetskanalen deklarerar att “nu sker en revolution”, som man gjorde med den CIA-ledda fejk-revolutionen ”den Arabiska våren”. Då talade alla i Sverige om revolution, men först och främst för att nyheterna hade benämt det så, och inte för att man förstod vad man såg. Det kommer inte att ta 60 år till en fullfjädrad revolution nu, men väl 3 till 5 år till. En revolution i verkligheten börjar som den har gjort i Grekland, Spanien, Portugal och USA det senaste året och sker stegvis och successivt i takt med social misär, upptakt av stramhet och statligt våld samt de ansvarigas ökade dövhet och blindhet. När ca 80 miljoner Eurpeer är i uppror och delaktiga i olika protestaktioner och motståndsrörelser, väntar man inte på upproret. Man deltar i det eller nonchalerar man det! Detta är valet som de svenskar som påstår att de bryr sig har i verkligheten.

7 miljoner veteraner i USA säger att de inte kommer att ge upp utan strid vid ett undantagstillstånd… Organisationen IVAW (Iraq Veterans Against the War) ökar lavinartat sina medlemmar och sin lobby emot Amerikanska armens policy. Occupy-rörelsen agerar rättsligt och politiskt varje dag och i flera delar av landet börjar folk kraftigt motsätta sig bankernas avhysningar och utmätningar… När gjordes åtminstone en sådan samlad, solidarisk, aktion senast i ett Sverige som har 10% av sin befolkning lagförd hos kronofogdemyndigheten? När 500 personer demonstrerar i Stockholm för rättvisa, demokrati och solidaritet och 500 000 personer går man ur huset på en PRIDE-festival, så behöver man inte vara Socrates för att se vad som tyvärr fortfarande är folks prioriteringar i mitt älskade Svedala. Det är den svenska dvalan och det svenska förhållandet till moralens John Blund ni skall oroa er över, inte Amerikanarnas förmåga till revolt eller sydeurpeernas förmåga till motstånd… Vi som hållt låda ute i Europa nu i snart tre år, undrar när prins-jäveln skall hitta den förbannade, numera skrynkliga, och åldrande Törnrosa och väcka kärringen från dvalan någon gång. Sverige har ju på 25 år förvandlats till trams-kulturens INVESTOR och de kredit-yra neo-svenskarna till ansvarslöshetens förespråkare. Man kallar det liberalism och hävdar individens frihet, men att ANSVAR har bytt plats med NARCISSISM och SAMVETE med CYNISM verkar inte många bekymra sig över… Inte heller att svensken befinner sig på 8:e plats i världen från toppen med sina privatskulder! Det svensken istället måste bekymra sig över är hur man vänder den idag allmänt spridda samhälls-trenden som dagligen ’tränar’ neo-svensken att SKYLLA PÅ OFFREN OCH BEUNDRA FÖRÖVAREN… (kritiken emot neo-svensken här behöver ju varken du Lena eller ni andra vakna här ta åt er, ni utgör ju väckarklockorna,… det är ni och vi tillsammans som är ’prinsen’ som måste kyssa ragatan ur sitt koma)

kramar

Kosmas

Advertisements

About athenianvoice

Kosmas Loumakis - Sociological consultant, analyst, field operative and tactical field coordinator of national and regional social projects in Sweden. Was contracted for almost two decades by governmental bodies and NGO's, in governmental gang crime and extremism preventive efforts. Have produced a number of socio pedagogic action plans and developed methods, field tactics and strategies for gang crime and extremism preventive projects.

Posted on March 8, 2013, in Artiklar på Svenska, Hot and tagged , , , . Bookmark the permalink. 3 Comments.

  1. Tack broder,… men var säker på att så snart tillräckligt med svenskar verkligen vaknar, åker hon på en sån ‘tungkyss’ så att hon kommer att studsa upp som Eva Rydberg på ‘speed’! kram tebaks 🙂

  2. Rolf Lindqvist

    Det viktigaste som skrivits för människans överlevnad.

  1. Pingback: 10 mars, blandande länkar |

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: