Olli, knip igen o vet hut!


av Kosmas Loumakis

Olli-rehn-passport-control

Gränskontrollanten, mannen som gett Finland ett ”arsle” utåt. Märkligt hur dessa maktkåta pojkar vill ge sken av att vara hårda boys, fast de aldrig någonsin har mod nog att möta  dem de så despotiskt dömer till lidande, ögo mot öga. Har ingen berättat för dem att vilken, moraliskt sett, kravlande slemhög som helst kan kisa som ”Clintan” och se “hård” ut, i skydd av tusentals kravallpoliser, som slår urskiljningslöst på allt som rör sdig och skjuter tårgas och schock-granater emot dem som skulle vilja ta ett ord på tu man hand med både Olli och hans hussar. Att hans mod är så ynkligt att det endast räcker till att möta och besvara de väldresserade och välanpassade journalisterna, som med samma fåniga lismar-leende på läpparna lika gärna skulle kunna fråga Olli hur det står till med familjen, borgar ju inte för varken den barska tonen eller den hårda uppsynen;.. och detta oavsett om bank-skökan från Berlin lovat Olli ett jobb som en av imperiets ”fårhundar” när 4:riket är färdigetablerat… Nu när ”fåren” i sydeuropa sakteliga börjar upptäcka att de i själva verket är lejon, kan förstås den rollen utgöra mycket stor fara för både ”krappen” och hans vänner!

Bryssel-budet Olli Rehn sa i Onsdags att det är inte programets (stödpaketens) fel att det inte fungerar i Grekland, utan att det beror på den politiska oron i landet”... Lysande iaktagelseförmåga av denna praktfinne må jag säga. Och den politiska oron i landet har förstås ingenting att göra med tvångströjan Merkel, Scheuble, Rehn och resten av trojkan klätt den grekiska regeringen i sedan 6 Maj 2010 genom underskriften av det första ”memorandum-paketet”… Man lockas ju tro att det finska Bryssel-budet tappat minnet helt, eftersom det var han som i mun på Merkel och Scheuble morrade om att “Grekland måste ta sitt ansvar”, så fort Papandreou nämnde ordet folkomröstning!… Om man inte ville ha politisk oro i landet kunde man ha låtit Papandreou genomdriva sin folkomröstning och inte kalla både honom och Samaras till Nice, där EU-ligan befann sig för tillfället, och ta båda i örat för att de inte kunde genomdriva trojkans planer i Grekland. Om praktfinnen oroade sig över den politiska stabiliteten i landet kunde han gett fan i att strypa det grekiska folkets rätt att få säga sitt genom en folkomröstning… Konstigt, att den politiska oron i landet har så mycket att göra med just herr Rehn och hans vänners planer för landets ”räddning”. Kanske borde mer än bara de kämpande och strejkande grekerna utgöra ett hot emot EU’s planer, nu när vi ser vad de går ut på? Hur mycket skit skall dessa Europas moraliska luffare kläcka ur sig, innan en enda av dem som kallar sig journalister skall våga ställa några verkligen obekväma frågor? T.ex om demokratins och de mänskliga rättigheternas roll i EU’s omedelbara framtid och om de europeiska nationalstaterna och deras konstitutioners och suveränitets giltighet?

EU driver grekerna till ett inbördeskrig och detta är ingenting annat än ett väl medvetet och välplanerat sätt att testa hur långt man kan gå med extrem arbetslöshet, nedskärningar, lönesänkningar och överbeskattningar i Europa i sin helhet, innan det brinner till i skallen på de utmattade… Ett inbördeskrig i Grekland kommer att utlösa s.k försvarsmekanismer inom EU-administrationerna som kommer att slutgiltligt och fullständigt avskaffa både demokrati och mänskliga rättigheter i Europa. Möjligen kommer de, som inte förstår idag, eller inte vill förstå, vad dessa två frihetsbegrepp verkligen betyder för ett värdigt mänskligt liv, att förstå när de inte längre har någotdera. I nuläget har han i de tänkande eurpeiska medborgarnas ögon omvandlat den finska ”sisun” till den finska ”såsen”, som skall garnera Bryssels och Berlins EU-stek till påsk… EU’s arrogans och spelade oförståelse inför övergreppen emot det grekiska folket är kväljande. Miljoner och åter miljoner  Greker, Serber, Portugiser, Spanjorer och andra Europeer kan idag lätt hålla sig från att korka upp champagnen av glädje över EU’s “räddningsaktioner”.  De kanske vill att vi skall vara tacksamma på köpet att dessa “räddningspaket” inte kommer i form av kärnvapenmisiler?

Olli, du borde gå med huvudet sänkt i marken så knip igen o vet hut!

_____________________________________________________________________

Härnedan några bilder som visar hur Ollis och hans hussars planer implementeras i Grekland! (på bild nr 2 är det en fransk kvinnlig journalist som får två hårda örfilar och på bild nr 5 är det en grekisk foto-journalist som får sparkar i huvudet, den senare skadades mycket allvarligt)

greece2_2455813b

greece-problem

Greek_0

553550_466777036678612_925726691_n

425023_355030764516516_120802694605992_1303119_1557963257_n

505939-merkel-confronts-greek-austerity-anger

Greece Financial Crisis

-

Police try to disperse protesters during a violent protest against the visit of Germany's Chancellor Angela Merkel in Athens

greece-riots-economic-default-protester-being-beaten

HNJbL

protester-beaten-1

A civilian tries to help a pedestrian, seriously injured by a flying rock, during a protest in central Athens

8240a_riot-parliament-building-demonstration

120213113924-greek-protest-01-story-top

1x1.fi_bbb4ccbd1abdf9aaf949bb752583c7d5_1247_807

article-2178825-13A1738B000005DC-94_468x294

Advertisements

About athenianvoice

Kosmas Loumakis - Sociological consultant, analyst, field operative and tactical field coordinator of national and regional social projects in Sweden. Was contracted for almost two decades by governmental bodies and NGO's, in governmental gang crime and extremism preventive efforts. Have produced a number of socio pedagogic action plans and developed methods, field tactics and strategies for gang crime and extremism preventive projects.

Posted on February 16, 2013, in Artiklar på Svenska, Hot and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: