Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Η ΕΕ και οι ελληνικές κυβερνήσεις-προδοτών διάπρατουν γενοκτονία στην ουσια!

Η κατάλυση της Δημοκρατίαςbloody_hand_print_1

Το Μνημόνιο έχει κριθεί από έγκυρους συνταγματολόγους ως Αντισυνταγματικό καθώς δεν έχει ψηφιστεί από το Κοινοβούλιο. Το χρέος της χώρας μας, έχει κριθεί από έγκυρους Οικονομολόγους ως παράνομο. Οι πολιτικές που σχειδάστηκαν για την αποπληρωμή του έχουν απορριφθεί από τους σοβαρότερους Οικονομολόγους του κόσμου, σοβαρούς αναλυτές και καθηγητές ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων. Οι μόνοι που έμειναν να “πιστεύουν” σε αυτές, είναι οι ίδιοι που τις σχεδίασαν, οι ίδιοι που προκάλεσαν την κρίση, οι Οικονομικοί Δολοφόνοι των κρατών, οι Κερδοσκόποι των Διεθνών Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων, των Οίκων Αξιολόγησης, οι ίδιοι που αποκαλούνται “Αγορές” και οι πολιτικοί που τους στηρίζουν. Ο μόνος λόγος που διατηρείται αυτή η παρανομία, είναι ότι όλοι αυτοί ελέγχουν τα ΜΜΕ της χώρας μας, που κρατούν τους πολίτες σε άγνοια. Θα πρέπει να θεωρείται πια δεδομένο ότι έχει αθόρυβα, αλλά μεθοδικά και απόλυτα καταλυθεί η δημοκρατία στην Ελλάδα, αφού καταλύθηκε η δημοκρατική νομιμότητα και τα αντιλαϊκά μέτρα επιβάλλονται πλέον μόνο με την απειλή χρήσης βίας (αυτόφωρες διαδικασίες σε περίπτωση μή πληρωμής ΦΠΑ κ.α.)

Η Ελευθερία του Τύπου

Τόσο ο αντιτρομοκρατικός νόμος όσο και ο νέος τυποκτόνος νόμος που ετοιμάζει η κυβέρνηση έχουν ξεκάθαρο στόχο να οδηγήσουν σε “λουκέτο” την πλειοψηφία των περιφερειακών μέσων ενημέρωσης, κυρίως των μικρών, ώστε να απελευθερωθεί η αγορά για τους καθεστωτικούς μεγαλοεκδότες και καναλάρχες που επιδιώκουν τη μονοπώληση της ενημέρωσης και σε τοπικό επίπεδο. Ο Αντιτρομοκρατικός νόμος δίνει τη δυνατότητα να να κατηγορηθούν αντι-κυβερνητικά ΜΜΕ για την πρόκληση τρομοκρατικών ενεργειών, ακόμα και με την υπόνοια ότι “ξεσηκώνουν” τον κόσμο. Η επιχείρηση στέρησης της ελευθερίας του λόγου είναι προφανής. Η προσπάθεια λογοκρισίας έχει ήδη ξεκινήσει μέσω του ΕΣΡ. Φυσικά, για να γίνονται όλα αυτά με την επίφαση της νομιμότητας, θα επιχειρηθεί η αναθεώρηση του Συντάγματος που δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να επιτραπεί, γιατί θα είναι η ταφόπλακα της Ελληνικής Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Η παράνομη κυβέρνηση

Η κυβέρνηση, η οποία δεν εκλέχθηκε για να σώσει τη χώρα από την κρίση αλλά για να την προλάβει, δεν είχε από την πρώτη στιγμή τη δημοκρατική νομιμοποίηση να υπογράψει τους επαχθείς όρους του Μνημονίου. Η κυβέρνηση έπρεπε να κάνει δημοψήφισμα, για να έχει την ανάλογη κοινωνική συναίνεση, πριν υπογράψει όρους που υποθηκεύουν την περιουσία του ελληνικού κράτους και την ίδια την εθνική ανεξαρτησία. Οι όροι του μνημονίου αποκαλύφθηκαν μετά την υπογραφή του Μνημονίου, επομένως, η κυβέρνηση εξαπάτησε το λαό. Το διακύβευμα της εθνικής ανεξαρτησίας αποτελεί αντικείμενο πολεμικής σύρραξης για μια χώρα. Σε περίοδο κρίσης, οι κυβερνήτες που απεμπολούν την εθνική ανεξαρτησία της χώρας είναι υπόλογοι στο λαό και πρέπει να θεωρούνται υπεύθυνοι για την εθνική τραγωδία που πλήττει τη χώρα και να δικάζονται επί Εσχάτη Προδοσία.

Η χώρα υπό Κατοχή

Μετά από όλα αυτά, εχει γίνει ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση δρα υπό το καθεστώς κηδεμονίας αλλοδαπών αρχών, ιδιωτικών κυρίως συμφερόντων, που επιβάλλουν με παρανομους και αντιδημοκρατικούς τρόπους νόμους που οδηγούν στη φυσική εξόντωση των ελλήνων. Επομένως, η Ελλάδα κυβερνάται από μια ψευδο-κυβέρνηση η οποία ελέγχεται από ξένες δυνάμεις και δίνει λόγο μόνο σε αυτές. Ο μη εκλεγμένος χαρακτήρας των δυνάμεων αυτών μας δίνει το δικαιωμα να χαρακτηρίζουμε την κυβέρνηση κατοχική και τη χώρα μας υπό το καθεστώς μιας ιδιότυπης χούντας. Ο Ελληνικός Λαός δεν έχει άλλη επιλογή, από το να ανατρέψει την ψευδοκυβέρνηση με οποιοδήποτε τρόπο.

__________________________________________________________

bloody_hand_print_1The destruction of the Republic

The implementation of the Memorandum of the measures that we lack basic protective rights, the dissolution of free health care, the unmet needs of our medicines will reduce the life of our life. That will live fewer years. By Memorandum deliberately attempted (since proved that the “creation” of debt and enforcement of judgments monodroum was proeillimenes) physical extermination of the Greeks. This is genocide.

And genocide is reason for war for the people who is under attack.

Advertisements

About athenianvoice

Kosmas Loumakis - Sociological consultant, analyst, field operative and tactical field coordinator of national and regional social projects in Sweden. Was contracted for almost two decades by governmental bodies and NGO's, in governmental gang crime and extremism preventive efforts. Have produced a number of socio pedagogic action plans and developed methods, field tactics and strategies for gang crime and extremism preventive projects.

Posted on January 17, 2013, in Hot, Αρθρα στα Ελληνικα. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: