ΟΧΙ στον φασισμό – ΝΑΙ στην Εθνική Ανεξαρτησία!


 

Κεντρική Επιτροπή Κ.Α.Π.  27.10.2012

28η Οκτ. 2012: Τρίτος  χρόνος της κατοχής.
Η Ελλάδα στενάζει κάτω από μπότα του στρατού κατοχής  της εγχώριας και διεθνούς ολιγαρχίας των τραπεζών, των εμπόρων πολέμου και των κάθε είδους ληστών των Λαών.  
 
Η Ελλάδα στενάζει κάτω από τα «οπλοπολυβόλα» των Μνημονίων. Τρεις χιλιάδες διακόσιοι πενήντα νεκροί. 
 
Οι γερμανοτσολιάδες των Μ.Μ.Ε. καταδίδουν κάθε πατριώτη που αντιστέκεται. 
Τα «τανκς» της τρικομματικής τροϊκανικής κυβέρνησης, με χειριστές τους λακέδες του Κοινοβουλίου και το νομιμοποιημένο πλέον ναζισμό, λειώνουν κάτω από τις ερπύστριες  κάθε ανθρώπινο δικαίωμα, κάθε αξιοπρέπεια και  ανοίγουν το δρόμο  της ληστρικής επιδρομής του εθνικού μας πλούτου. 
 
Οι «διανοούμενοι»  του  κατοχικού στρατού,  φορούν τον ψεύτικο μανδύα της προοδευτικότητας, οπλίζονται με την μαύρη προπαγάνδα του  εθνομηδενισμού και του αντιπατριωτισμού και πυροβολούν την ταυτότητα και τη  συνείδηση του Λαού και της Νεολαίας. Ως άλλοι μαστρωποί της κατανάλωσης, της αποξένωσης, της διάλυσης, της εγωπάθειας της αδιαφορίας και του ψεύδους,  εργάζονται πλάι στους  ξένους δυνάστες μας, με στόχο το διαμελισμό της χώρας. 
 
Φασισμός…
 
Σε λίγα 24ωρα θα γιορτάσει όλος ο Ελληνισμός την επέτειο του ΟΧΙ στον Φασισμό Γερμανών, Ιταλών και λοιπών φασιστικών δυνάμεων. Πριν από 72 χρόνια, μας απείλησαν πως θα εισβάλλουν στη χώρα μας και τους είπαμε: «ΟΧΙ, δεν θα περάσετε!». Εισέβαλαν στην πατρίδα μας και την κατέλαβαν. Εμείς, οργανώσαμε την Αντίσταση.  Παλέψαμε,  ματώσαμε, σκοτωθήκαμε. Αντέξαμε τέσσερα ολόκληρα, ολέθρια χρόνια και τους διώξαμε. 
 
Μπορεί να αποδείχθηκε πως δεν έφυγαν ποτέ, αλλά κάποιοι παππούδες μας έγραψαν λαμπρή ιστορία με χρυσά γράμματα, την ώρα που κάποιοι άλλοι βουτηγμένοι στον βούρκο σχεδίαζαν στο σκοτάδι. 
 
Εμείς, οι Έλληνες πατριώτες κοιτάμε ψηλά στον Ήλιο, όχι χαμηλά στη λάσπη…
 
Φασισμός… 
 
Στη Θεσσαλονίκη  έγινε η δοξολογία στον Ναό του Αγ. Δημητρίου κάτω από πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα, κατ’ εντολή του Δημάρχου της πόλης. Οι πολίτες είχαν αποκλειστεί από την αστυνομία εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον ιερό Ναό, ώστε να μην υπάρξουν οι περσινές αντιδράσεις, καθώς σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου παρακολουθούσε τη δοξολογία.  
 
Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της και οι δωσίλογοι πολιτικοί ετοιμάζονται να την ξεπουλήσουν κομμάτι -κομμάτι δημιουργώντας τις Ε.Ο.Ζ. σε όλη την Μακεδονία και την Θράκη και σιγά σιγά στην υπόλοιπη Ελλάδα.
 
Φασισμός…
 
Σε λίγα 24ωρα, ο ελληνικός λαός θα βγει με όσο κουράγιο του έχει απομείνει, να γιορτάσει και να θυμηθεί τις ηρωικές στιγμές του ελληνισμού στο έπος του 1940. 
Την  28η Οκτωβρίου 2012, οι Έλληνες θα δείξουμε ότι το «Σοκ και Δέος» δεν πέτυχε!  Είμαστε έτοιμοι για νέους αγώνες! 
 
Την ώρα που εμείς θα τιμάμε τους νεκρούς μας, τα ανδρείκελα του «ελληνικού Κοινοβουλίου»,  αυτοί που ψήφισαν τα μνημόνια της καταστροφής, αυτοί που υπέγραψαν τη καταδίκη των πολιτών και των αγέννητων παιδιών της Ελλάδας και αυτοί που τους “στηρίζουν” εμποδίζοντας, επισταμένα και μεθοδευμένα,  επί δύο συνεχή χρόνια, τη δημιουργία του Παλλαϊκού Αντιστασιακού Απελευθερωτικού Μετώπου, θα σταθούν μπροστά στα μνημεία των πεσόντων, ως νέοι τιμητές.   
 
Μαζί τους θα στέκονται και οι υμνητές του ναζισμού. Οι απόγονοι του Χίτλερ και των κατοχικών Ταγμάτων Ασφαλείας.
 
ΟΧΙ στο Φασισμό! 
 
Οι Έλληνες καλούμαστε να  φωνάξουμε ξανά ΟΧΙ στο Φασισμό, που παραμένει πάντα ίδιος.   
 
Ας αποδείξουμε ότι  το φρόνημα των Ελλήνων πατριωτών παραμένει πάντα το ίδιο υψηλό και ελεύθερο! 
 
Στη μνήμη των πεσόντων του Αλβανικού Μετώπου,
 
Στην μνήμη των χιλιάδων νεκρών γυναικών, παιδιών και γερόντων, κατά την περίοδο της κατοχής 1940-1944, από πείνα, σφαγές και ολοκαυτώματα, 
 
Στην μνήμη των χιλιάδων νεκρών της Εθνικής Αντίστασης, 
 
Στην μνήμη των τριών χιλιάδων διακοσίων πενήντα νεκρών από τα Μνημόνια και την προδοτική πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων,
 
Καταδικάζουμε ως  ύβρη, προσβολή και σύληση των μνημείων των πεσόντων του 1940, την κατάθεση στεφάνου σε αυτά από τους μισαλλόδοξους νεοναζιστές, υμνητές  της ιδεολογίας του πολέμου, του μίσους, του ρατσισμού και του θανάτου. 
 
Τιμούμε την τρισχιλιετή ένδοξη ιστορία του ανυπότακτου, ελεύθερου και πάντα  αντιστεκόμενου ελληνικού  έθνους. 
 
Τιμούμε, καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί τον ίδιο τον Άνθρωπο, την ίδια τη Ζωή. 
 
Τιμούμε τα ύψιστα ιδανικά της Ελευθερίας και της Αξιοπρέπειας. 
 
Με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940:  
Υποσχόμαστε  στους νεκρούς μας, στα παιδιά μας και  στο μέλλον, που θέλουμε να είναι φωτεινό, ότι θα αγωνιστούμε με  όλες μας τις δυνάμεις για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από την ξένη κατοχή και την εξάρτηση. 
 
Την Κυριακή, 28η Οκτ. 2012, βάζουμε μπροστά τα στήθη μας και λέμε ΟΧΙ στον Φασισμό. Βροντοφωνάζουμε ΝΑΙ στην Εθνική μας Ανεξαρτησία. 
 
Θα ιδρώσουμε, θα ματώσουμε, θα κινδυνέψουμε, για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. 
 
Καμία υποχώρηση και κανένας συμβιβασμός απέναντι στους εθνοπροδότες πολιτικούς του μνημονίου και τα φασιστικά μασκαρεμένα τσιράκια που τους ακολουθούν πιστά. Κι αυτή τη φορά δεν υπάρχει καμία περίπτωση εμφυλίου, όπως μας τρομοκρατούν εδώ και χρόνια τα “παπαγαλάκια” της βουλής και των ΜΜΕ. 
 
Υπάρχουν μόνο δύο πλευρές: Εμείς, ΟΛΟΙ οι Έλληνες και πολίτες της χώρας μας και απέναντι μία μικρή, πονηρή ομάδα εθνοπροδοτών και Φασιστών. 
 
“Αυτά τα δέντρα δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό.
Αυτές οι πέτρες δε βολεύονται κάτω απ’ τα ξένα βήματα.
Αυτά τα πρόσωπα δε βολεύονται, παρά μόνο στον ήλιο.
Αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο…”.
 
 
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΧΙΑ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
 
 
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
του 
ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
____________________________________________________________________

26.10.2012

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Στέλνω για ανάρτηση στην Ιστοσελίδα του Κινήματος τα ακόλουθα τέσσερα κείμενα, διότι είναι μεγάλης σπουδαιότητας και συνδέονται άμεσα με την πρωτοβουλία μας σχετικά με τον εθνικό μας πλούτο.
Επιβεβαιώνουν την άποψή μας ότι τα κίνητρα της Τρόικα και των αφεντικών της είναι καθαρά κατακτητικά και ότι ο κύριος στόχος της είναι οι κρυμμένοι μας θησαυροί.
Η άποψή μας ότι ο «πλούτος» αλλάζει το πολιτικό σκηνικό, μας οδηγεί σε ριζικές αλλαγές  σε σχέση με την τακτική που θα πρέπει να εφαρμόσουμε προκειμένου να βοηθήσουμε τον Λαό μας (όπως έγινε με το Μνημόνιο) να δει τη νέα πραγματικότητα, που περισσότερο από ποτέ αναδεικνύει την Παλλαϊκή Ενότητα σε στόχο ζωής ή θανάτου για τον Λαό και τη Χώρα μας.
Αθήνα, 26.10.2012
Μίκης Θεοδωράκης

Τα τέσσερα κείμενα

Το Βερολίνο θέλει να έχει λόγο και στα έσοδα

Η τρόικα ζήτησε από τώρα να υποθηκευτούν τα έσοδα των κοιτασμάτων σε ειδικό λογαριασμό

Βοά ο διεθνής Τύπος για τα κοιτάσματα: “Η Ελλάδα μένει στο ευρώ λόγω πετρελαίων”

 

Advertisements

About athenianvoice

Kosmas Loumakis - Sociological consultant, analyst, field operative and tactical field coordinator of national and regional social projects in Sweden. Was contracted for almost two decades by governmental bodies and NGO's, in governmental gang crime and extremism preventive efforts. Have produced a number of socio pedagogic action plans and developed methods, field tactics and strategies for gang crime and extremism preventive projects.

Posted on October 28, 2012, in Hot, Αρθρα στα Ελληνικα. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: