ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ


 

Ιωάννης Αποστολόπουλος

«Θεωρώ αυτονόητο ότι θα γίνει σεβαστή, τουλάχιστον στα θεμελιώδη στοιχεία, η αξιοπρέπειά μας, σε σχέση με τη δημοσιονομική διαχείριση του κράτους. Αυτή πρέπει να γίνεται από τις Ελληνικές Αρχές, από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και την Τράπεζα της Ελλάδος. Δεν είμαστε προτεκτοράτο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν πάρα πολύ καλά οι εταίροι μας και η τρόικα».  Ε. Βενιζέλος

 
Κε Βενιζέλο, πολύ σωστά θεωρείτε αυτονόητο ότι θα γίνει σεβαστή η αξιοπρέπειά μας και μάλιστα όχι στα “θεμελιώδη στοιχεία” της, αλλά στην ολότητά σας.
 
Ψεύδεστε κε Βενιζέλο όταν λέτε ότι, “Δεν είμαστε Προτεκτοράτο”, διότι εσείς και οι συνέταιροι σας στην Ελληνική Κομματοκρατία κάνατε και συνεχίζετε να κάνετε με τον πλέον ιταμό τρόπο, ότι περνάει από το χέρι σας, να εγκαθιδρύσετε μια Δημοκρατία της Μπανανίας στην Ευρώπη.
 
Υποκρίνεστε κε Βενιζέλο όταν λέτε, “Αυτό πρέπει να το καταλάβουν πάρα πολύ καλά οι εταίροι μας και η τρόικα», διότι όλα αυτά είναι θέατρο του παραλόγου σε σενάριο Τροϊκας που παίζετε σεις και οι συνέταιροι σας στην Τροϊκανική Συγκυβέρνηση. 
Ξέρετε πολύ καλά κε Βενιζέλο, ότι οι κατ’ ευφημισμό εταίροι και η Τροϊκα καταλαβαίνουν, αλλά δυστυχώς για σας και τους συνεταίρους σας καταλαβαίνουμε και εμείς ότι αυτό που εσείς “παίζετε”, ως φαρσοκωμωδία,  είναι τραγωδία του Ελληνικού λαού στην οποία ο Λαός-θεός θα δώσει την “Κάθαρση”.
 
Κε Βενιζέλο δεν θα άξιζε καν να ασχοληθεί κανείς με το απόκομμα σας του 5% και τους βαρύγδουπους ψευτο-λεονταρισμούς σας, αν δεν θέλαμε να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα στον πρωθυπουργό σας και τον έτερο αξιολύπητο συνέταιρο σας που δεν μπορεί πλέον να κοροϊδέψει ούτε τους “συντρόφους” του.
Επειδή πολλά ακούγονται για νέες απαιτήσεις των αφεντικών της Τροϊκας, για δημιουργία δεύτερου ειδικού λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος, μέσω του οποίου θα γίνεται η διαχείριση των πόρων του Ελληνικού κράτους από τους διεθνείς τοκογλύφους, επειδή ο Σοϊμπλε ορέγεται με περισσή αναίδεια “ Μηχανισμούς Ελέγχου για την Ελλάδα” προειδοποιούμε:
 
Η αξιοπρέπεια της χώρας θα γίνει απολύτως σεβαστή, γιατί ο Ελληνικός λαός θα το επιβάλλει και όχι γιατί οι ψευδοπαληκαρισμοί της τροϊκανικής συγκυβέρνησης ή ο “οίκτος” των “εταίρων” μας.
 
Επειδή την προδοσία πολλοί επιζήτησαν, αλλά τον προδότη ουδείς αγάπησε, κύριοι της εσωτερικής Τροϊκας σας προειδοποιούμε ότι οι όψιμες οιμωγές και οι “σκληρές” σας διαπραγματεύσεις με τους διεθνείς τοκογλύφους δεν ξεγελούν τον ελληνικό λαό, που σας αποδίδει τεράστιες ευθύνες προδοσίας του, για τις οποίες θα σας τιμωρήσει.
 
Προειδοποιούμε και τους διεθνείς κύκλους εξουσίας που έχουν οραματιστεί την καθυπόταξη των Ελλήνων με ταυτόχρονη γενοκτονία τους: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
 
 
Βέροια 24 Οκτώβρη 2012
Ιωάννης Αποστολόπουλος – Επιτροπή Πολιτικής Ανάλυσης
Advertisements

About athenianvoice

Kosmas Loumakis - Sociological consultant, analyst, field operative and tactical field coordinator of national and regional social projects in Sweden. Was contracted for almost two decades by governmental bodies and NGO's, in governmental gang crime and extremism preventive efforts. Have produced a number of socio pedagogic action plans and developed methods, field tactics and strategies for gang crime and extremism preventive projects.

Posted on October 26, 2012, in Hot, Αρθρα στα Ελληνικα. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: